Magazin

Žurke za zagrevanje i reprizu u Beogradu

Žurke za zagrevanje i reprizu u Beogradu

Kada je u pitanju provod za najlužu novogodišnju noć, većina već zna gde će. Ali kakva je situacijakada je reč o zagrevanju i reprizi? Evo šta prestonica nudi!

 
Klub Komitet
 
Komitet pronaći ćete u Beton hali, na adresi Karađorđeva 2-4. Od samog starta mesto je dobre zabave i nastupa velikih muzičkih zvezda. Ovde će za zagrevanje nastupati nastupiti Aca Lukas, koji će za doček otputovati na Zlatibor. Kada je u pitanju Nova godine event centar Pjević je angažovao ovog pevača.
 
Klub Gotik
 
I Gotik se nalazi u Beton hali. Nalazi se na mestu gde je nekada bio klub Magacin. Ovde će svi okupljeni slušati Anu Kokić, pevačicu koja je poznata po svom glasu, ali i po odličnom osećaju za đuskanje.
 
Za reprizu će nastupiti Tanja Savić. Ulaz će se plaćati 10 evra, uz plaćanje rezervacije stola.  

Klub Kasina
 
Kasina se nalazi u centru grada i poznata je po fenomenalnim svirkama, koje se leti spuštaju na reku u splav Porto. U nedelju 29. decembra će ugostiti Magla bend, čiji je repertoar vrlo širok i obuhvata domaći i strani pop i rok, stare i nove narodne pesme, kao i spostvene hitove.
 
Klub će za reprizu svojim posetiocima ponuditi muzičko-scenski program - nastup Jelene Karleuše. Ovaj klub če organizovati nastup pevačice koja je angažovana i za sam doček - pogledajte Nova godina hotel Hyatt.
 
Sledećeg dana sviraće trubači - Dejan Petrović sa svojim Big Bendom. Ovi momci su pokazali šta sve truba može da odsvira - od tvrđeg roka do izvornih kompozicija.
 
Kafana Tarapana
 
Tarapana se nalazi u ulici Kneza Miloša, u centru Beograda. Ovaj fantastičan prostor koncipiran je kao miks kluba i kafane. Atmosferu će zagrejati Jana i Srećko Krečar - spoj iskustva i pravog kafanskog duha!
 
Kada je reč o reprizi, ovde će nastupiti Amar Gile. Atmosfera će sigurno biti odlična, jer ovaj mladi pevač ima širok repertoar pesama, ali i svoje hitove koje smo zavoleli.
 
Gde još za reprizu?
 
Pivnica Oblak u pantalonama
 
Oblak u pantalonama je pivnica, koja se nalazi na adresi Ćirila i Metodija. Na sam dan dočeka sve okupljene će na dnevnoj žurci zabavljati Ana Kokić, a drugog dana januara na istom mestu nastupiće Adil. 
 
Na vodi kafana
 
Na vodi kafana je obezbedila ludu žurku uz Stoju! Ova pevačica fenomenalne energije i hitova koji su popularni već godinama sigurno će zapaliti atmosferu! Na vodi kafana smeštena je na Ušću i jedan je od najlepših splavova u Beogradu. 
 
Rezervacije za žurke
 
Svi koji žele dobro da se zagreju, ali i da se provedu za reprizu, treba da pozovu ili pišu na 062/262 212 (Viber ili WhatsApp).
 
Gde ćete za doček Nove godine?
 
Ukoliko se još razmišljate gde ćete za doček, pročitajte naš tekst:   Ko od pevača gde nastupa za doček Nove 2020 godine?
 
Ukoliko vam se nešto od ovih ponuda dopadne, rezervišite na isti broj, odnosno na brojeve koje vidiet unutar svakog teksta i ponude.  
 
Želimo vam  lud i nezaboravan provod, kako za zagrevanje, tako i za sam doček, ali i za reprizu. Provoda je mnogo, iskoristite ga najbolje što možete! I rezervišite što pre! Srećna Nova godina!
 
Foto: Pixabay / Free-Photos

Spremili smo za Vas:Popularne ponude