Magazin

Zašto odabrati doček Nove godine u Beogradu

Zašto odabrati doček Nove godine u Beogradu

Bilo da živite u Beogradu ili ste ga posetili, sigurno vam je jasno da u Srbiji ne postoji bolje mesto za provod. U glavnom gradu ima najviše stanovnika, pa samim tim i najviše svega ostalog.

Tu su bezbrojne kafane, klubovi, restorani, hoteli. Ovde je najviše izbora za svakoga. To se odnosi na vrstu muzike, izgled objekta, lokaciju i tako dalje. Ako odaberete doček Nove godine u Beogradu, ne postoji mogućnost da promašite!

Ovde niste prinuđeni da idete gde i svi, ako to ne želite. Možete da kalkulišete sa cenom, da platite više ili manje. Odluka može da vam zavisi čak i od toga kakvu hranu nudi objekat i da li je uopšte nudi.

Dakle, u Beogradu imate punu slobodu izbora, jer je mogućnosti na pretek!

Ali, da ne ostane samo na rečima, da vidimo i u praksi. Zašto odabrati doček Nove godine u Beogradu?

 

Doček Nove godine u restoranima

 

Beograd je mesto u kome možete da odaberete doček Nove godine u restoranima, i to onim nacionalnim i internacionalnim. Ovde ćete slušati dobre bendove, imati bogatu večeru, svoj sto i mesto za njim. Restorani nude komfor i zato se mnogi odlučuju za njih.

Za ovakav provod se obično odlučuju oni malo stariji, parovi ili društva. 
 

Doček Nove godine u hotelima

 

Kada je u pitanju Nova godina hoteli u Beogradu nude ekskluzivan provod. To znači da ovd emožete čute neke od najvećih zvezda, kao što su Ceca, Đani, Marija Šerifović, Jelena Karleuša, Lapsus bend i tako dalje. Cene su skuplje, ali isto tako je bogatija i ponuda u odnosu na sve druge.

U hotelima se okuplja nešto bogatija klijentela, takođe starijih godina. Često ćete videti veća društva, a posebno mnogo ljudi koji nisu iz Beograda i koji iskoriste mogućnost da provedu noć u Beogradu ili vipe njih, jer hotel ima i smeštaj.

 

Doček Nove godine u kafanama i klubovima

 

Klubovi u Beogradu nude provod uz vrhunsku atmosferu, jer ovde nastupaju popularni pevači i bendovi, a enterijer je kao u svetksim lokalima. Ovde ćete često, osim najlepših devojaka i najboljih momaka sresti i mnoge popularne ličnosti.

Kada je u pitanju doček Nove godine kafane su opuštenije, nude odličnu svirku, meze i dobro piće. Atmosfera je domaćinska, više nego što je to u klubovima.

Kafane i klubovi su mesta u kojima se okuplja nešto mlađa ekipa. Od srednjoškolaca do onih oko tridesetih godina, mada su češći oni sa dvadeset. Ovde su takođe vrlo česta društa, kako momaka, devojaka, tako i mešovita. 

 

Osim ovih mesta, Beograd organizuje i provod na otvorenom, kao i u mnogim event centrima. Tako se fenomenalan provod priprema na trgu, dok u pomenutim prostorima stvari funkcionišu kao u restoranima i hotelima.

 

Ono što je posebno zanimljivo jeste da se u Beogradu nećete provesti samo za doček, nego i za zagrevanje  i za repriz. Provod se organizuje danima unapred, ali i nakon dočeka Nove godine.

 

Ako ovo nijsu dovoljni razlozi da se dobro provedete u glavnom gradu Srbije, onda stvarno ne znamo koji su pravi! Ukoliko ipak imate svoje, pišite nam!

 

Foto: Pixabay / monsterpong09

 

Spremili smo za Vas: