Magazin

Zasto je rafting idelan izbor ovog leta

Zasto je rafting idelan izbor ovog leta

 

Ako razmišljate o uzbudljivom vikendu sa društvom, negde daleko u prirodi i daleko od gužve, objasnićemo vam zasto je rafting idealan izbor ovog leta za vas i vaše prijatelje. Ako volite adrenalin, slobodu, vodu, uzbuđenje i nova poznanstva, Tara rafting će vam priuštiti vikend kakav ste zamišljali.

 
 

 

RAFTING TAROM

Rafting Tarom probudiće u vama nešto što do sada nosite znali da nosite u sebi, a to je želja za uzbuđenjem. Nakon ovog iskustva poželećete da radite ovo češće, jer je ovo najbolji način da se povežete sa prirodom. Sigurni smo da je ovo idealna prilika da doživite jedinstveno leto. 

 

 

 

RAFTING TAROM KAMPOVI

 

Rafting Tarom kampovi priuštiće vam posebno uzbuđenje. Pre svega, prvi interesantan deo uzbudljivog vikenda jeste kamp koji će vam priuštiti nova prijateljstva, saznanja i najlepši san u prirodi pored reke. Posebno izdvajamo kamp Rajska Rijeka koji se nalazi nadomak reke Drine i predstavlja jedan od najlepših kampova za rafting. Ovo je kamp koji poseduje najprofesionalnije skipere koji su bukvalno odrasli na ovoj reci i svaki deo nje tako dobro poznaju da ćete biti u potpuno sigurnim rukama.

Ovo je kamp koji poseduje najprofesionalnije skipere koji su bukvalno odrasli na ovoj reci i svaki deo nje tako dobro poznaju da ćete biti u potpuno sigurnim rukama.


 

 
 

U kampu će vam sve biti obezbeđeno, od opreme, noćenja, hrane i druženja. Pored raftinga tu je još mnogo uzbudljivih dešavanja poput zipline-a, jeep safarija, hikinga i kanjoninga. Nakon što završite vaše uzbudljivo popodne, prepustićete se večernjem druženju i baru koji je tokom večeri koncipiran kao klub.

 
 

 
 

Sam kamp je okružen nestvarno lepim predelom koji prate isključivo zvuk reke i netaknute prirode. Probudićete u vama želju za novim stvarima i priliku da upoznate sebe kroz jedan od najekstremnijih sportova.


  

Rafting Tarom može trajati i do nekoliko sati u zavisnosti od perioda u godini i premenskih uslova. Uz najkvalitentije čamce dobićete svu prateću opremu koja će vas dobro zaštititi kako biste bili sigurni tokom raftinga. Ovo je prilika za potpuno nova iskustva i mnoštvo sjajnih trenutaka koje ćete sigurno večno pamtiti.

 

T.Ž.

Spremili smo za Vas:Popularne ponude

LOVE HOUSE EVENT CENTAR

LOVE HOUSE EVENT CENTAR

PERLA EVENT HALL

PERLA EVENT HALL

Event centar Victory

Event centar Victory

RESTORAN KOŠUTA

RESTORAN KOŠUTA