Magazin

Zašto je doček Nove godine u hotelu Radisson ekskluzivan?

Zašto je doček Nove godine u hotelu Radisson ekskluzivan?

Mnogi ljudi se sve češće odlučuju da Novu godinu provedu u hotelu, odnosno u salama i restoranima hotela. Razlog leži u tome što su ovo, po pravilu, najluksuzniji dočeci, a za cenu se dobija zaista bogata ponuda.

 

Gosti koji nisu iz Beograda u hotelu mogu i da prespavaju, kao i da koriste teretanu, spa centar, bazen, sve u zavisnosti od ponude hotela. Dakle, sebi ovde možete da priuštite pun ugođaj, pa čak i mini odmor.

 

Hotel Radisson Collection Old Mill Belgrade predstavlja jedan od najprestižnijih hotela u Beogradu i na Balkanu. Hotel je deo Radisson Collection brenda, koji označava najluksuznije hotele jednog od najvećih svetskih hotelskih lanaca (Radisson Hotels Group). 

 

Hotel ima centralnu lokaciju u starom delu Beograda, između mosta Gazela, odnosno auto-puta i ulice Kneza Miloša, preko puta Beogradskog sajma.

 

U ovom tekstu vas bliže upoznajemo sa ovim fantastičnim mestom, ali i ponudom za docek Nove godine Beograd. Saznajte zašto je doček Nove godine u hotelu Radisson ekskluzivan!

 

Hotel Radisson

 

Hotel Radisson je prvi dizajn hotel u internacionalnom lancu u Beogradu. Radisson Collection Hotel, Old Mill Belgrade, svojim posetiocima predstavlja jedinstvenu priču, koja kroz dizajn enterijera, mešavinu autentičnog nasleđa 19. veka i industrijskog šika oživljava duh starog mlina, kao i Beograd i njegove reke.

 

Dizajn hotela delo je prestižnog studia Graft iz Berlina.

 

 

Hotel nudi 236 soba, uključujući 14 apartmana. Sve sobe imaju ručno podešavanje klime, podno grejanje u kupatilu, besplatnu internet konekciju i ukrašene su zidnim slikama, delo umetničkog studia Strauss & Hillegaart.

 

Gosti koji odsedaju u Collection Executive sobama, Junior apartmanima i Apartmanima mogu da uživaju u zasebnoj, ekskluzivnoj prostoriji - Executive Lounge. Ovde poslovni gosti mogu da se opuštaju, čitaju, razgovaraju i rade, uživajući u besplatnom doručku, laganoj hrani i piću.

 

OMB Larder + Lounge, restoran i bar raspolaže sa 164 mesta. Restoran nudi specijalitete tradicionalne srpske kuhinje sa potpuno novim, savremenim pristupom spremanju hrane primenom najsavremenijih kulinarskih tehnika i upotrebom najkvalitetnijih domaćih i sezonskih namirnica, poštujući filozofiju održivog razvoja. Sa prvim sunčanim danima gosti mogu uživati u prelepoj terasi.

 

Moderan i sofisticiran enterijer hotela Radisson Collection Hotel, Old Mill Belgrade predstavlja idealno mesto za organizovanje događaja i poslovnih sastanaka. Tako se ovde organizuje i doček Nove godine. Hotel nudi osam kompletno opremljenih sala koje se prostiru na više od 500 kvadratnih metara površine.

 

Hotel Radisson Nova godina

 

Kada je u pitanju Nova godina u Beogradu hotel Radisson svakako uvek ima ekskluzivnu ponudu za svoje goste. Tako su za doček 2020. ovde nastupali Darko Bartošek, Money band i Marija Mitić.

 

Upriličena je gala večere, a tu je bila i bogata ponuda pića, kako bi svako mogao da pronađe svoje omiljeno piće i u njemu uživa, ali i da kombinuje pića, ukoliko tako više voli.

 

 

Ovaj hotel se brine za svaki detalj i inače, a posebno tokom proslave Nove godine, kako bi osigurali  nezaboravnu noć za vas i vaše najmilije.

 

Cena je ovde koštala 60 evra, 70 evra i 80 evra. 

 

Gosti su mogli da uživaju u posebnim atrakcijama: u posebnom VIP ulazu, u luksuznuom dekoru i osvetljenju, imali su pristup štandu za fotografije celu noć i tao dalje.

 

Ne sumnjamo da ćemo podjednako biti oduševljeni i kada je reč o programu za doček 2021. godine. 

 

A.K.

Spremili smo za Vas: