Magazin

Zašto dočekati Novu godinu u klubu?

Zašto dočekati Novu godinu u klubu?

Nekada su mesta dobrog provoda bile kafane, a danas su to svakako klubovi. Naravno, kada je u pitanju Beograd klubovi imaju ponekad i funkciju kafane, kao i obratno, ali ovog puta mislimo na one klubove na koje svi imamo istu asocijaciju.

To su mesta gde se okuplja mlađa ekipa, gde sve pršti od dobre atmosfere i jakih basova. To su lokali okupani šarenim svetlima, strobovima, neretko i prskalicama, dok se flaša omiljenog (i skupog) pića kreće ka određenom separeu.

Klubove vole oni koji žele da osete urbanu atmosferu, gde nema mesta lakim notama, nego pre svega jakom ritmu.

Ovde nastupaju poznate zvezde, bendovi i di džejevi. Tako da, u zavisnosti od afiniteta, možete slušati pop muziku, narodnjake ili elektronsku muziku, odnosno deep house, tehno, disco i slično.

 

Zašto dočekati Novu godinu u klubu?

 

Ako se pitate "zašto odabrati doček Nove godine u klubu?", onda je vrlo verovatno da niste česti posetilac ovakvih mesta. Ljubitelji klabing scene svakako neće imati nedoumicu.

Klub je odlično mesto kao volite gužvu, mnogo ljudi oko vas, koji izgledaju gotovo savršeno, ako volite moderna pića, koktele i urbanu zabavu.

U klubu imate svoj sto, mada je poželjnije da to bude separe.

Žurka ovde ne staje i teško da može da se tuguje. Klub vas navodi da zaboravite na sve loše i da đuskate, đuskate i đuskate.

Doček 2020. godine bio je neverovatan, jer su lubovi imali istu takvu ponudu. Podsetimo se!

Klub Komitet je angažovao Sedative bend, a cena je bila 40 evra, uz doplatu za sedeće mesto. Katarinu Grujić i Ljubu Perućicu angažovao je klub Azzaro. Svi zanteresovani su ovaj provod platili od 60 do 120 evra. Popularni klub Brankow organizovao je žurku po ceni od 20 evra, uz doplate za mesto. Ovde su nastupali  DJ Fake Casual & DJ Byp_!

Klub Teatro ugostio je mladu zvezdu Angelinu, a cena karte bila je 40 evra. Jedna od omiljenih beogradskih destinacija, klub Stefan Braun, za 45 evra ponudila je provod uz svoje rezident di džejeve. Klub Gotik je privukao goste uz popularnu pevačicu Maju Berović, odnosno Mayu Berović, sa osnovnom cenom od 30 evra. 

Semafor žurka bila je jedna od najpopularnijih, posebno kada je reč o mladima, a prvenstveno studentima. Provod je ovde bio i najjeftiniji, a prve karte prodavane su za 15 evra. Klub Kasina je ugostila Stefana Živojinovića, a cene su kretale od 50 evra. Klub Baraka je, uz bend Muzička mašina, ponudila je a la carte restoran i cene od 20 evra, pa naviše.  

 

Doček Nove 2021. godine 

 

Kada je u pitanju doček Nove 2021. godine sigurno je da će provod podjednako biti dobar i raznolik. Informacije o tome znaće se nekoliko meseci pre samog dočeka, odnosno već u oktobru. Tada će biti poznati i detalji o svim mogućnostima za rezervacije, cenama, programu.

Trebalo bi napomenuti da je važno rezervisati čim se pojave ove informacije, jer što se bliži 31. decembar, to je veća potražnja, pa možete ostati bez svog mesta. 

Takođe, ponekad postoje i "first minute" cene, koje su povoljnije, a takođe, na početku prvo se prodaju najbolja mesta. 

 

Foto: Pixabay / Victoria_Borodinova

Spremili smo za Vas:Popularne ponude

RESTORAN KOŠUTA

RESTORAN KOŠUTA

Hotel Balašević

Hotel Balašević

PERLA EVENT HALL

PERLA EVENT HALL

Event centar Victory

Event centar Victory