Magazin

Zašto dočekati Novu godinu u hotelu?

Zašto dočekati Novu godinu u hotelu?

Kada su u pitanju hoteli doček Nove godine je, kao po običaju, rezervisan za one goste "ozbiljnijih" godina, koji su porodični ljudi, uspešni u svom poslu i koji cene samo vrhunsku uslugu.

 

Zbog toga je i ponuda hotela najčešće na veoma visokom nivou, a tako je bilo i kada je reč o dočeku Nove godine koji je iza nas.

 

Tako su se istakli hotel Metropol, koji je ugostio Lapsus bend, hotel Holiday Inn, gde je u Belexpo centru nastupala Marija Šerifović ili hotel Crowne Plaza, gde je pevala Aleksandra Prijović.

 

Podjednako dobar provod obezbedio je i hotel Hyatt, gde je nastupala Jelena Kareluša ili  hotel Majdan, gde su pevali Svetlana Ražnatović i Sloba Radanović. 

 

Verovali ili ne, već sada se zna gde će diva naše scene, Ceca, pevati za doček 2021. godine u Beogradu, a o tome više pročitajte u tekstu GDE CECA NASTUPA ZA DOČEK 2021. GODINE?

 

Zašto odabrati hotel? Po svemu sudeći, razloga je mnogo! 

 

Gosti u hotelu

 

Već je napomenuto ko je ciljna grupa koja bira doček Nove godine u hotelu, ali svakkao da to nije pravilo. Ono što je najznačajnije jeste da ćete tu sresti jedan drugačiji svet, ljude koji imaju novca i koji žele da ga potroše na uživanje.

 

Retko će tu biti neko mlađih godina, već ćete pre videti ljude od 30 i više godina. Obično su tu parovi, ali i društva. 

 

Posebno je važno da se vodi računa o broju gostiju, pa se sigurno nećete gurati u gužvi.

 

Muzika u hotelu

 

Muzika u hotelu, kao što se može videti, obično podrazumeva vrhunske izvođače, one najpopularnije i one koje je inače teško čuti na običnim svirkama. Dakle, ponuda hotela je u ovom slučaju veoma ekskluzivna.

 

Naravno, ima i onih hotela, nešto manje luksuznih ili poznatih, koji će u goste pozvati manje afirmisane bendove, ali će svakako voditi računa o tome da budu kvalitetni izvođači.

 

Hrana u hotelu

 

Hoteli su mesta koja imaju profesionalne kuvare, kao i osoblje. Ovde uvek možete da uživate u bogatom meniju, sa različitim inovacijama. Osim dobrog ukusa, hrana je i lepog izgleda, jer hotel ima i dekoratere.

 

U hotelima ne morate da brinete da li će biti dovoljno hrane ili ne, a namirnice se ističu svojim kvalitetom. Uživaćete u punom ugođaju, od predjela do deserta.

 

Noćenje

 

Ono što hotel apsolutno izdvaja od druge ponude je što ovde možete i da prenoćite. Dakle, hoteli imaju različite sobe, koje su vam na usluzi, a nekada se smeštaj podrazumeva uz cenu karte. Naravno, većinom ćete morati da doplatite, ali zato ćete i narednog jutra uživati u svim čarima koje hotel nudi.

 

Mnogi u svojoj ponudi imaju i teretane, spa centre, bazene, tako da doček Nove godine može da bude potpun ugođaj i prilika za "restart".

 

Drugi razlozi zašto odabrati hotel

 

Hotel vam nudi apsolutnu udobnost. Na raspolaganju je garderoba, parkinzi koji su obezbeđeni, kao i dovoljno prostora za samim stolom i na podijumu za igru.

 

Hoteli imaju recepciju, ljubazno osoblje, koje je tu da vam pomogne u svakom trenutnku. Konobari su potkovani znanjem, a tu su i somelijeri, koji će vam pomoći da odaberete pravo vino za sebe.

 

Takođe, hoteli su svet za sebe, gde imate sve i ne morate ni o čemu da brinete. Istina, sve ovo košta mnogo više nego doček u klubu ili restoranu, ali se u svakom slučaju i isplati.

Foto: Pixabay / Engin_Akyurt

Spremili smo za Vas: