Magazin

Vrhunski doček u hotelu Tulip Inn

Vrhunski doček u hotelu Tulip Inn

Fenomenalni doček Nove godine je pred vama, nemojte propustiti priliku da ludu novogodišnju noć provedete u prelepom hotelu Tulip Inn uz muziku fenomenalne muzičke grupe Tempera.

Hotel Tulip Inn je prepoznatljiv po svojoj fenomenalnoj lokaciji i prelepom amabijentu, ali i vrhunskoj usluzi. Ko god da je bar jednom bio u ovom hotelu iznova i iznova mu se vraćao. Gosti ovog hotela ističu da je prethodni doček Nove godine bio fenomenalan, a vi im nemojte verovati na reč, proverite. Nemojte propustiti priliku da osetite čari profesionalne ljubazne usluge, prelepog ambijenta i vrhunskog provoda.

Ukoliko se odlučite da baš hotelu Tulip Inn provedete doček Nove godine uživaćete u izuzetno ukusnim specijalitetima domaće kuhinje, neograničenom domaćem piću, ali i muzici fenomenalnog benda Tempera.

Na svečanom novogodišnjem meniju naći će se: predjelo (tzv. srpski tanjir na kome će se naći njegoški pršut, pečenica, suvi vrat, kulen, dimljeni sir, feta, kajmak, pita, proja), selekcija hlebova, salate, glavno jelo (pečena rolovana svinjska plećka prelivena pikantnim sosom od rena, grilovani batak bez kostiju, leskovački uštipak sa restovanim krompirom) i desert. Sve ovo po ceni od samo 40 evra.

Budite deo odabrane ekipe koja se fenomenalno provodi, okrenite 062-262-212 i dočekajte Novu godinu u hotelu Tulip Inn.

Spremili smo za Vas: