Magazin

Vrhunska house muzika na splavu Leto

Vrhunska house muzika na splavu Leto

Ukoliko ste ljubitelj urbanih bass vibracija, elektronskog zvuka i odličnog noćnog provoda, vrhunska house muzika na splavu Leto je idealna kombinacija za vas.

 

Oduševiće vas sjajna fuzija RnB i house nastupa pripređenih od strane neverovatnih DJ-eva koji će svoje kreacije izvesti na maestralan način. Neka od najpoznatijih imena koja su nastupala, te upotpunila doček i splav Leto jesu Mancha, Oisha, Nekie i drugi razni izvođači.

 

Uživajte u opuštenom ambijentu splava Leto i dozvolite da spektakl koji vas očekuje dostigne vrhunac, te noć učini nezaboravnom. Neka Nova godina na splavu Leto zablista i bude uspešnija nego prethodna.

 

Vrhunska house muzika na splavu Leto

 

Profesionalno osoblje splava Leto će se potruditi da svaki trenutak ovde bude očaravajuć, a tome će doprineti mnoštvo izuzetnih koktela koje će biti pripremljeni od izvrsnih koktel majstora.

 

Smešten na Sajamskom keju, kao prvi, predstavlja jedan od najboljih izbora da vaš dan ili pak veče provedete baš ovde, okruženi svojim najmilijima, ali i ostalim ljudima koji blistaju od raspoloženja.

 

Pridružite se gradskoj družini i postanite deo nove istorije urbanog Beograda. Nova godina Beograd i splav Leto su sinonimi izvanrednog provoda uoči novogodišnje noći. Uverite se zašto je jedan od najposećenijih u gradu i zašto se prezadovoljni gosti uvek rado vrate na dobro poznato mesto zabave i fenomenalnog provoda.

 

Preporučujemo vam da mesta za sebe, ali i vaše najbliže obezbedite što pre, a to možete učiniti kontaktom na broj 062/262-212 (SMS, WhatsApp, Viber)

Spremili smo za Vas:Popularne ponude

Hotel Balašević

Hotel Balašević

RESTORAN KOŠUTA

RESTORAN KOŠUTA

LOVE HOUSE EVENT CENTAR

LOVE HOUSE EVENT CENTAR

Event centar Victory

Event centar Victory