Magazin

VOŽDOVAČKA NOVA GODINA- RESTORAN DALMATINAC

VOŽDOVAČKA NOVA GODINA- RESTORAN DALMATINAC
Vojvode Stepe 27. Ovu adresu zna svaki Voždovčanin jako dobro. Svi vi se sigurno još kao mali sećate ove adrese. Tu se nalazi restoran Dalmatinac. Na ovoj adresi su se vaši roditelji verovatno zaljubili ili barem upoznali.
Na ovoj adresi i dan danas postoji restoran Dalmatinac, još od davne 1932. godine. Restoran Dalmatinac je dočekao i isprato mnoge goste, sklopio mnoge ljubavi i mnoga prijateljstva. Restoran Dalmatinac je nezaboravni deo komšiluka svakog ko živi na Voždovcu.
Restoran Dalmatinac zna da ono što je dobro i provereno ne treba da se menja, pa tako ni on nije promenio svoju dušu i svoj šarm koje postoje još od dana kada je otvoren. Još uvek je uređen u istom stilu, još uvek ima najbolja vina u gradu, još uvek je poseban. Jedan i jedini, retsoran Dalmatinac.
Restoran Dalmatinac kao i svake, i ove godine za svoje verne goste, ali i one koji žele da postanu to, priprema izvrstan doček Nove godine.
Daleko od gradske buke, daleko od gužvi i preksupih proslava Nove godine, restoran Dalmatinac će vas ugostiti baš onako kako zna, u svom starom i prepoznatljivo stilu, sa najboljom dozom ukusa. Učiniće da se lepo provedete i u Novu godinu uđete veseli i raspoloženi.
Da bi raspoloženje u ovoj noći bilo na najvišem nivou, restoran Dalmatinac je za muziku zadužio bend Sale hram i prijatelji.
Uz stare i nove hitove oni će u vašim dušama probuditi sva ona osećanja starih, dobrih vremena koja ste mislili da ste možda izgubili.
 
Podmladiće vas i pobrinuće se da se osećate najbolje na svetu.
Restoran Dalmatinac je u svoju novogodišnju ponudu uneo i neograničenu ponudu hrane i pića. Baš onako kako pravi domaćin radi. Da njegovim gostima ništa ne fali. Retsoran Dalmaatinac je uvek i bio poznat po svome gostoprimstvu i po toplini kakva se samo u staroj Jugoslaviji nalazila.
Osetite duh starih vremena, starih vremena koja su osvežena dahom novih. Dođite na Voždovac, dođite u restoran Dalmatinac. Pustite neka vas stari, dostojanstveni domaćin ugosti. Uživajte u voždovačkoj Novoj godini!
 
 

Spremili smo za Vas:Popularne ponude

PERLA EVENT HALL

PERLA EVENT HALL

RESTORAN KOŠUTA

RESTORAN KOŠUTA

Hotel Balašević

Hotel Balašević

Event centar Victory

Event centar Victory