Magazin

Vending automati za lako dostupna omiljena hladna pića

Vending automati za lako dostupna omiljena hladna pića

Da li ste od onih koji obožavaju da piju hladna pića, bez obzira na godišnja doba? Da li i zimi volite da dodate neku kockicu leda više u svoju čašu ili birate najhladniju flašu pića? Ako niste znali - ne grešite u ovoj navici!

 

Naime sladoled, tuširanje hladnom vodom i ispijanje hladnih pića tokom zimskih dana donosi nam mnogo prednosti. Poenta je u manjoj temperaturnoj razlici, a samim tim je i manji šok za digestivni trakt. Takođe, hladni napici sužavaju krvne sudove i na taj način sprečavaju širenje upale. Poznato je i da mnogim mikroorganizmima ne pogoduju niske temperature.

 

Stručnjaci upozoravaju i da vreli napici dovode do pregrejavanja našeg organizma, pa se na taj način otpušta viška toplote. To dovodi do znojenja i umesto da se tokom hladnih dana grejemo, naš organizam se hladi. Sa druge strane, hladniji napici dovode do stvaranja toplote, a osim što smo se zagrejali, to će omogućiti i dobro varenje. 

 

S tim u vezi mnogi se odlučuju i za jedan neobičan napitak - čaj sa kockicama leda sa  limunom i đumbirom! Osim što će omogućiti sve ono o čemu smo gore pisali, ujedno će vam pomoći i da ojačate svoj imuni sistem.

 

Zbog svega toga ne bi trebalo da se dvoumite kada poželite hladno piće na niskim temperaturama!

 

A ako želite da vam omiljeni hladni napici budu na dohvat ruke u vašem domu, na poslu ili gde god vam odgovara, koristiće vam vending automati za hladne napitke!

 

 

Vending automati za hladne napitke

 

Baš ovakvu ponudu ima kompanija Mikus koja može da vam ponudi proizvode: Necta Samba, Necta Tango, Necta Snakky, Necta Melodia, Vendo G-Drink 1 i Vendo G-Drink 2.

 

Zahvaljujući ovim aparatima lako ćete doći do hladne vode ili soka, bilo da je reč o plastičnim flašama ili limenkama. Na taj način možete da uživate u malim stvarima i da doživite omiljene ukuse baš kada vam je to najpotrebnije.

 

Mikus aparati za samoposluživanje imaju veliku prednost, a ona se ogleda u njihovoj jednostavnosti. Izuzetno su praktični, a to potvrđuju i mogućnosti plaćanja. Do hladnog napitka možete doći ako ubacite papirni novac, ali i kovanice. Takođe,  moguće je platiti elektronskim ključem ili karticom, a u skladu sa vremenom i putem mobilne aplikacije. 

 

Ako vas zanimaju ovi aparati za samoposluživanje, pozovite 065/836-5432. Na sva pitanja odgovore će za vas imati zaposleni iz kompanije, koja je na tržištu od 2007. godine, a sedište joj se nalazi u mestu Vojka kod Stare Pazove. 

A.K.

 

Spremili smo za Vas: