Magazin

Velike zvezde ove sezone na splavu Na vodi kafana

Velike zvezde ove sezone na splavu Na vodi kafana

Letnji dani su nam sve bliže, a to znači da ćemo imati priliku da slušamo velike zvezde ove sezone na splavu Na vodi kafana. Mesto poznato kao epicentar svih prestoničkih dešavanja, splav Na vodi kafana predstavlja logičan izbor velikog broja beograđana, kao i turista koji žele da uživaju sa stilom.

 

Enterijer samog splava podsetiće vas na sve kafanske besane noći i mnoštvo lepih trenutaka provedenih ovde. Budite među ljudima sličnim sebi, opremljenim dobrim raspoloženjem, željom za provodom i izuzetnom zabavom.

 

 

Svima znane besane noći na splavu Na vodi kafana uvek su bile upotpunjene najvećim imenima naše scene, što će i svakog narednog puta biti slučaj. Imali ste priliku da slušate mnoštvo poznatih muzičkih izvođača, od kojih su neki: Đani , Tanja Savić , Deni Boneštaj , Stojče Sandić , Aleksandra Marjanović i Nemanja Staletović i mnoge druge velike muzičke zvezde sa naše scene.

 

Budite deo neponovljive atmosfere i spemite se za pravi muzički spektakl ove sezone. Sa obzirom da je otvaranje veoma blizu, preporučujemo vam da mesto za vas i vaše najbliže obezbedite što pre.

 

Rezervacije možete izvršiti putem broja 062/262-212 (SMS, WhatsApp, Viber).

Spremili smo za Vas: