Magazin

Uživajte u restoranu Hyde park na Dedinju

Uživajte u restoranu Hyde park na Dedinju

Ako nemate ideju gde na ručak ili prijatnu večeru pod vedrim nebom, uživajte u restoranu Hyde park na Dedinju koji će vam priuštiti trenutke za pamćenje.

U svom magičnom stilu i prijatnoj dozi elegancije, osetićete se kao da ste u pravoj maloj bajci čiji trenuci nemaju cenu.

 

 

RESTORAN HYDE PARK

 

 

Restoran Hyde Park je mesto dobro poznato po prijatnim ukusima, magičnim trenucima i najlepšim proslavama. Imajući na umu njegov čaroban enterijer, sigurni smo da da je ovde svaki trenutak prava priča.

 

Bilo da planirate opuštenu kaficu, doručak ili romantičnu večeru, restoran Hyde park je za svaku priliku i preporuku. Restoran Hyde park ušuškan i krasi ga mnogo zelenila što dodatno doprinosi prijatnosti u ovom restoranu, posebno tokom letnjih dana.

 

 

 

Što se unutrašnjeng dela restorana tiče, svaki delić restorana je priča za sebe i osmišljen je drugačijim konceptom i bojama koje čine ovaj restoran toliko jedinstvenim i popularnim.

 

Nakon što vas oduševi enterijer, uplovićete u pravu malu oazu ukusa koji će vas oboriti sa nogu. Svako jelo priprema se sa puno pažnje i ljubavi, što ćete osetiti već pri prvom zalogaju.

 

 

 

Ukombinujte vaš obrok sa prefinjenim vinima iz ponude a nakon toga se prepustite poslasticama koje se bukvalno tope u ustima.

 

Savršen spoj enterijera i ukusa pružiće vam jedinstveni utisak, a restoran Hyde park postaće vaše novo omiljeno mesto.

 

Rezervišite vaše mesto u restoranu Hyde park pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Spremili smo za Vas: