Magazin

Uzbudljiva nedelja na splavu Konzulat Waterfront

Uzbudljiva nedelja na splavu Konzulat Waterfront

Sa lepim vremenom dočekala nas je i uzbudljiva nedelja na splavu Konzulat Waterfront koja počinje već u četvrtak. Jedan od najboljih splavova u Beogradu pripremio vam je iznenađenja kojima neće odoleti, kao i sjajan početak sezone uz atraktivne nastupe.

 

Splav Konzulat Waterfront je mesto poznato po kvalitetnom i ekskluzivnom provodu koji mami sve beograđane da uživaju u toplim večerima sa stilom. 

 

 

 

 

27.05.2021. - Ovog četvrtka očekuje vas dinamičan ulazak u vikend na splavu Konzulat uz sjajnog Mirzu Selimovića koji će sa zadovoljstvom učiniti ovaj četvrtak nezaboravnim.

 

28.05.2021. - Petak veče rezervisan je za dobro poznati Beso De Loco bend koji ume da priredi pravi muzički spektakl gde ćete garantovano uživati u odličnom porovodu.

 

29.05.2021. - Subota će biti ulepšana nastupom Alter Ego benda koji će kao i uvek na svojim nastupima dati maksimum da ste ove subote provede nezaboravno i magično.

 

 

Ono što je sigurno, jeste da vas očekuje sprektakularna nedelja na splavu Konzulat Waterfront koja predstavlja najavu za celu letnju sezonu koja je pred nama. Spremitese za sjajne nastupe i mnogo dobre muzike ove sezone i budite deo najboljeg provoda u gradu.

 

Rezervišite vaše mesto na splavu Konzulat pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

Spremili smo za Vas: