Magazin

Upoznajte restoran Nebo i zemlja

Upoznajte restoran Nebo i zemlja

 

Za sve oni koji uživaju u poseti ekskluzivnim restoranima, upoznajte restoran Nebo i zemlja koji će vas oboriti sa nogu u svakom pogledu. Počev od lokacije i ambijenta, pa sve do čarolije koju imaju u svojoj ponudi.

 

Restoran Nebo i zemlja je novo mesto, otvoreno za sve prave hedoniste i one kojima je potrebno mesto savrešno mesto za sve poslovne izazove.

 

 

 

 

U samom centru zbivanja, na lokaciji koja spaja sve delove grada, nastao je restoran Nebo i zemlja koji će svojim psoetiocima pružiti pravo gastronomsko putovanje vredno svake pažnje.

Ono što vas očekuje u restoranu Nebo i zemlja, jeste autentičan ambijent, kombinacija francuske i domaće hrane, kao i veoma prijatna atmosfera koju ćete obožavati.

 

Ono što je posebno interesantno, jeste da je restoran prilagođen i onima koji žele da rad od kuće zamene lepim ambijentom i magičnim ukusima. Bilo da planirate da radite na računaru, komunicirate preko društvenih mreža ili obavite poslovni sastanak, ovde je sve to moguće.

 

Nebo i zemlja restoran opremljen je stvarima koje su vam neophodne, kao što je TV za prezentacije, veći sto za kolege i kvalitetan internet.

 

 

 

 

Takođe, restoran je Pet friendly tako da je vaše druženje sa ljubimcima takođe moguće. Ono što privlači većinu da posete restoran Nebo i zemlja, jesu magična jela koji će vam pružiti pravu eksploziju ukusa koje ćete zauvek pamtiti.

 

Svako jelo je autentično i pripremljeno prema specijalnom receptu, što vam govori da ovakve ukuse još nigde niste okusili. Ne smemo zaboraviti na činjenicu da ćete zateći veoma bogatu ponudu najrazličitijih vinadomaćih i stanih etiketa, kao i ostala pića, što će dodatno doprineti celokupnom oduševljenju.

 

Restoran Nebo i zemlja svakako je vrlo jedinstven restoran koji vam nudi mnogo toga, a najvažnije od svega, opuštajuć ambijent dobru zabavu i nestvarno dobre ukuse.

 

Rezervišite mesto u restoranu Nebo i zemlja pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Spremili smo za Vas: