Magazin

Top 4 kluba za iznajmljivanje

Top 4 kluba za iznajmljivanje

Ako ste u potrazi koja su to top 4 kluba za iznajmljivanje u Beogradu, odgovore ćemo vam navesti u daljem tekstu. Nakon istraživanja utisaka zadovoljnih gostiju koji su organizovali proslave u klubovima, napravili smo kratak spisak lokala kako bismo vam pomogli pri odabiru pravog prostora za vašu proslavu.

 

klubovi za iznajmljivanje beograd

 
 

KLUBOVI ZA IZNAJMLJIVANJE BEOGRAD


Potrebni su vam neki klubovi za iznajmljivanje Beograd, kako biste obeležili vaš svečani trenutak na jedinstven način. Kako uspesno organizovati rodjendan , možete pročitati klikom na ovaj link i videti neke korisne savete prilikom organizacije. Pre nego što krenete u razgledanje klubova, potrebno je znati okviran broj gostiju kako biste izabrali veličinu kluba za vaše potrebe. U Beogradu postoji veliki broj klubova za izdavanje, a mi ćemo vam navesti neke koji su interesantni.

 

klub santo domingo za iznajmljivanje beograd

 
 

KLUB SANTO DOMINGO ZA IZNAJMLJIVANJE BEOGRAD


Klub Santo Domingo za iznajmljivanje Beograd
jedan je od prostora sa tropskim i veoma prijatnim ambijentom koji će vrlo rado ugostiti vas i vaše goste. Nalazi se na Vračaru, na adresi Vojvode Šupljikca 31, Beograd. Elegantan izgled tropskog ambijenta, daje utisak kao da ste otišli van Beograda. Kapacitet kluba Santo Domingo može da ugosti do 220 osoba u vašoj proslavi iz snova. Pored proslave rođendana, u Santo Domingu možete organizovati i ostale privatne ali i korporativne proslave, po veoma pristupačnim cenama menija. Broj telefona za informacije i rezervacije u klubu Santo Domingo je 062 262 212 (SMS, Viber, WhatsApp).

 

klub bombo dzej za iznajmljivanje beograd

 
 

KLUB BOMBO DZEJ ZA IZNAJMLJIVANJE BEOGRAD


Klub Bombo Dzej za iznajmljivanje Beograd
lociran je u samom centru Beograda i zbog same lokacije, veoma je pristupačan gotovo svima. Ovaj klub možete iznajmiti za proslavu rođendana, momačke i devojačke večeri, proslavu diplomskog i druge slične proslave. Nalazi se na adresi Studentski trg 11, Beograd. Enterijer ovog kluba osmišljen je u prelepoj kombinaciji mermera i drveta koji pridodaje neobičnoj i nesvakidašnjoj atmosferi. Kapacitet ovog kluba je veoma prilagodljiv, može da ugosti od 50 do 250 gostiju u vašoj proslavi. Kontakt telefon z informacije i rezervacije termina u klubu Bombo Džej je 062 262 212 (SMS, Viber, WhatsApp).

 

klub havana za iznajmljivanje beograd


 

KLUB HAVANA ZA IZNAJMLJIVANJE BEOGRAD


Na savršenoj lokaciji smešten je klub Havana za iznajmljivanje Beograd koji će vas vrlo rado ugostiti u svom prijatnom i toplom ambijentu. Kapacitet ovog kluba je za sve manje vrste privatnih ili korporativnih proslava do 50 osoba. Klub poseduje veoma neobičnu galeriju u samom centru kluba koja dodatno doprinosi neverovatnoj atmosferi u vašoj proslavi i to je samo deo onoga što zapravo klub Havana krije. Nalazi se u centru Beograda, na adresi Resavska 76, Beograd u blizini Nemačke i Hrvatske Ambasade. Broj telefona na koji možete dobiti informacije vezane za ovaj klub možete dobiti pozivom na broj telefona 062 262 212 (SMS, Viber, WhatsApp).

 

klub rezija za iznajmljivanje beograd

 
 

KLUB REZIJA ZA IZNAJMLJIVANJE


Na predivnoj lokaciji u Beogradu lociran je klub Rezija za iznajmljivanje i spreman je da bude domaćin u vašoj privatnoj ili korporativnoj proslavi. Klub je idealan za proslave rođendana, punoletstva, momačke večeri ali i druge slične vrste proslava. Elegantan i galantan ambijent ovog kluba može da ugosti i do 150 osoba i pružiće vam nezaboravno iskustvo u vašoj proslavi jer poseduje poslednju tehnologiju LED rasvete, kao i profesionalno ozvučenje koje vas neće izdati tokom vaše proslave. Ono što je specifično za ovaj lokal i što ga dodatno krasi je galerija slika fantastične Ljudmile Tomić. Lokacija na kojoj je nalazi klub Režija je Svetogorska 14a, Beograd, na adresi koja je veoma pristupačna i laka za pronalaženje. Kontakt telefon za informacije i rezervacije za ovaj klub je 062 262 212 (SMS, Viber, WhatsApp).


 

Nadamo se da smo vam ovim tekstom olakšali izbor kluba za iznajmljivanje u Beogradu. Kompletnu ponudu prostora za proslave možete pogledati na ovom linku , ukoliko vam je potrebna neka druga vrsta objekta. Takođe, nudimo vam i kompletnu organizaciju vaše proslave što uključuje bend za proslave , kompletna ponuda hrane i pića, fotografa i mnoge druge usluge.

 

D.V.

Spremili smo za Vas: