Magazin

Top 3 kafane za doček Nove godine

Top 3 kafane za doček Nove godine

Svake godine isto pitanje, gde dočekati Novu godinu ? Za sve one neodlučne, avanturiste i boeme, mi smo tu da vam pomognemo u izboru. Od ove top 3 kafane , za doček Nove godine u Beogradu, verujemo da vas čeka fantastičan provod. Opuštena a ujedno i svečana varijanta kafanske novogodišnje noći, itekako može vrlo prijatno da vas iznenadi.

 

 

KAFANA ONA MOJA

 

kafana ona moja docek nove godine

 

Kafana Ona moja na Vračaru, očekuje vas širom raširenih ruku za doček Nove godine. Sa već sada poznatom tradicijom, da rade 7 dana u nedelji neće preskočiti ni novogodišnju noć. Sa odličnim spojem prošlosti i sadašnjosti enterijera kafane, verujemo da će te i vi naći vaše mesto samo za vas. Uz meze i piće, kvalitetnu rasvetu, tu je i muzika.

Uz vrhunsko izvođenje starih i novih hitova neće vam dati da sedite, jer svaki minut vaše dobro raspoloženje će rasti. Kafana Ona moja, može biti baš vaša veličanstvena novogodšnja noć. Ako iz bilo kojeg razloga propustite dolazak za Novu godinu, tu je i repriza novogodišnjeg dočeka, istog sjaja iraspolozenja, kao i sam doček. Kao što smo već napomenuli da kafana radi 7 dana u nedelji, tradicija se neće prekinuti ni 1. januara.

Rezervacije možete izvršiti na broju 062 262 212

 

 

KAFANA TARAPANA

 

tarapana docek

 

Kafana Tarapana je jedna od napopularnijih i naposećenijih kafana u Beogradu. Divan spoj kluba i kafane i osećaj da se uvek nalazite u centru zbivanja, bez obzira na vaše mesto, obećava nezaboravan provod za Novu godinu. Predivna rasveta koja pada sa svoda kafane, obasjaće vaše dobro raspoloženje u svakom trenutku.

Uz neograničenu konzumaciju pića, adrenalin će vam podići muziči program , savršen izbor za novogodišnju noć. Kao i sam naziv kafane, muzika,e napraviti tarapanu i vašim nogamać koje neće hteti da prestanu sa igranjem. Dodajte vašem sećanju, nezaboravan provod Nove godine i provedite ga u kafani Tarapana.

Na broju 062 262 212 rezervišite vaše mesto na vreme

 

 

KAFANA DRUGA KUĆA

 

kafana druga kuca docek nove godine

 

Za sve kafanske ljubitelje vesele i opuštene varijante, pritom svečano obučene novogodišnje noći, kafana Druga kuća je pun pogodak za doček Nove godine. Uz meze i neograničenu konzumaciju pića, očaraće vas muzika koja će vam dotaći srce i dušu. Kvalitetno ozvučenje verno će vam dočarati svaku pesmu i dići vas na noge. Predivan enterijer same kafane i sjajna rasveta, ostaviće na vas izuzetan utisak. Kafana Druga kuća, može biti baš vaša druga kuća u najluđoj noći, koju će te još dugo prepričavati sa oduševljenjem.

Rezervacije na broj 062 262 212

Spremili smo za Vas:Popularne ponude