Magazin

Top 3 hotela za doček Nove godine

Top 3 hotela za doček Nove godine

Ukoliko planirate novogodišnje veče sa stilom, predstavljamo vam Top 3 hotela za doček Nove godine.

Glamur i elegancija glavne su karakteristike dočeka u hotelima, zato ne propustite priliku da uživate u lepoti i komforu koji će vam svakako prijati.

 

 

 

TOP 3 HOTELA ZA DOCEK NOVE GODINE U BEOGRADU

 

 

Top 3 hotela za doček Nove godine u Beogradu prema našem odabiru već dugi niz godina organizuju doček Nove godine koji se danima prepričava. Očekuje vas nezaboravno veče u kojem ćete potpuno uživati zahvaljujući besprekornoj organizaciji po čemu su hoteli veoma poznati.

 

Nova godina Beograd u svojoj ponudi ima najlepše hotele koji vas neće ostaviti ravnodušnim ni izgledom, ali ni ponudom koju je teško odbiti.

 

 

HOTEL JUGOSLAVIJA BANKET SALA DOČEK NOVE GODINE

 

 

Hotel Jugoslavija banket sala doček Nove godine biće prava ekskluziva i prilika da uživate u novogodšnjoj noći sa stilom. Jedan od najpoznatijih hotela u Beogradu pružiće vam magične trenutke koji će biti vredni pamćenja.

 

Iz godine u godinu, hotel Jugoslavija organizuje jedan od najboljih dočeka koji privlače omladinu da baš ovde dočekaju ponoć i uživaju u kompletnoj ponudi.

Očekuje vas vrhunski muzički odabir, svečana večera kao i luksuzan ambijent koji će dodatno dorpineti lepoti Nove godine.

 

Hotel Jugoslavija nalazi se na adresi Bulevar Nikole Tesle 3, Beograd.

 

Info& Rez: 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp)

 

 

 

HOTEL HYATT DOČEK NOVE GODINE

 

 

 

Hotel Hyatt doček Nove godine je jedan od lidera dobrog provoda u novogodišnjoj noći, i kao i svake godine priprema vam mnoštvo iznenađenja.

 

Luksuzan ambijent, odlična usluga i još bolji muzički odabir, učiniće da vam ovo bude zaista nezaboravan doček Nove godine.

 

Poznato je koliko je u hotelu Hyatt provod u novogodišnjoj noći uvek dobar, a ukoliko želite doček sa stilom, ovo će biti pravi odabir za vas i vaše prijatelje. Predhodnih godina Jelena Karleuša i Saša Matić učinili su Novu godinu magičnom, a sigurni smo da će tako biti i ovog puta.

 

Hotel Hyatt nalazi se na adresi Milentija Popovića 5, Beograd.

 

Info& Rez: 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp)

 

 

HOTEL HOLIDAY INN DOČEK NOVE GODINE

 

 

 

Hotel Holiday Inn doček Nove godine je prilika da uživate u raskošnom ambijentu BelExpo centra i doživite veliku i bezaboravnu žurku.

 

Ono što će vas prvo oduševiti, ejste organizacija koja je na visokom nivou, kao i odabir benda i pevača koji vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim.

 

Predhodnih godina Marija Šerifović priredila je pravi muzički spektakl koji se danima prepričavao, a sigurni smo da dobrog raspoloženja neće manjkati ni ove godine. Uživaćete u ekskluzivnoj svečanoj večeri, kao i u dobrom raspoloženju svih prisutnih.

 

Info& Rez: 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp)

 

Spremili smo za Vas: