Magazin

Sunset Cocktail Cruise – magično koktel krstarenje beogradskim rekama

Sunset Cocktail Cruise – magično koktel krstarenje beogradskim rekama

Sunset Cocktail Cruise predstavlja magično koktel krstarenje beogradskim rekama, koje obavezno morate iskusiti ovog leta. Beograd, prestonica sa najlepšim položajem u Evropi, bogata je brojnim rekama i potocima. Mnogi od njih imaju podzemne tokove, pa se za njih u široj javnosti i ne zna. Ali, za Savu i Dunav znaju svi jer Beograd leži na samom ušću Save u Dunav.

 

Sava je reka koju krasi zuzetna lepota i snaga. Pred samo spajanje sa Dunavom, ona formira malo jezero, nama poznato kao “Beogradsko more” ili Ada Ciganlija. Moćni Dunav važan je deo istorije Srbije i grandiozni spomenik prirode. Druga po veličini evropska reka, vekovima je bio prirodna granica između Srbije i Austrougarskog carstva, a simbolično je predstavljao i liniju koja je razdvajala Istok i Zapad.

 

 

Danas, ove dve reke i njihove uređene obale, omiljeno su mesto svih Beograđana, kao i onih koji dolaze u posetu glavnom gradu. Uživanje na čamcima i skuterima, šetnja, vožnja bilikla ili rolera pored reke, uobičajene su aktivnosti koje privlače nestvarno veliki broj ljudi. Naravno, tu su i naši, nadaleko čuveni splavovi i dnevni, ali i posebno popularni noćni provod na njima.

 

Razgledanje Beograda i njegovih znamenitosti sa reka , tokom sunčanih letnjih dana, savršeno je iskustvo koje Vam toplo preporučujemo. A kada, dok vas talasi ljuljuškaju, pijuckate i koktele savršenog ukusa, a neobičnog imena, kao što su Sex on the Danube, Singi Dingi ili Taurunum sunrise, užitak je jedinstven i kompletan.

 

Na Sunset Cocktail Cruise vodi Vas fenomenalna nasmejana posada broda Beograd 25 i vrhunski prestonički koktel majstori.

 

Dođite do Dorćola i SC Milan Gale Muškatirović. Ukrcavanje je na očaravajućem splavu Pristan , sa koga se najlepši RnB tonovi šire Dunavom, a termini polaska su: sreda, četvrtak, petak, subota i nedelja, od 18h.

 

 

 

 

Puna dva sata krstarimo Dunavom i Savom, uživamo u prelepom pogledu, osvežavajućim koktelima, letnjim hitovima i veselom društvu dobro raspoloženih gostiju. Ruta koju obilazimo tokom Sunset Cocktail Cruise Beograd plovidbe podrazumeva da ćemo obići: Dorćolski kej, Veliko ratno ostrvo, Zemun, Novi Beograd, Ušće, Brankov most, Stari savski most, Gazelu, Most na Adi...

 

Najlepši trenutak ove podnevne magije na reci je svakako trenutak dolaska u Zemun. Sunset Cockatil Cruise će Vam priuštiti jedinstvene momente dok budete uživali u vatrometu boja i zalasku sunca nad Gardošom. Nakon što sunce ode na počinak među talasima i dubinama Dunava, mi lagano krećemo nazad ka Dorćolu i splavu Pristan.

 

Informacije i rezervacije: 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).


 

Karta za Sunset Cocktail Cruise uključuje vožnju brodom, koktel majstore i dva koktela po želji. Cena po osobi iznoci 1.600 dinara. Opcija VIP Sunset Cocktail Cruise, po ceni od 2.000 dinara omogućava da budete među 5 srećnika koji će u plovidbi uživati udobno zavaljeni na gornjoj palubi broda

Spremili smo za Vas:

baner
baner
baner
baner
baner
baner