Magazin

Šumadijski doček Nove godine

Šumadijski doček Nove godine

Uđite u Novu 2018.godinu predivnoj atmosferi sa vašim dragim osobama, provedite se fenomenalno na mestu na kome se spajaju tradicija i moderan način provoda. Dočekajte Novu godinu hotelu Šumadija.

U najluđoj noći u ovom hotelu ćete se provesti više nego fenomenalnooo, za to će biti zadužen bend koji će čitave večeri svirati najpopularnije pesme koje publiku dižu na noge. U večeri koju svi obožavaju i jedva čekaju u ovom hotelu vas očekuje maksimalno profesionalno osoblje koje će izaći u susret svakom vašem zahtevu i koje će učiniti da se maksimalno prijatno osećate u ovom ambijentu.

Cena dočeka Nove godine u hotelu Šumadija kreće se od 40 do 60 evra u zavisnosti za koje mesto se opredelite. U ovu cenu je uračunata neograničena konzumacija pića i hrana koja će biti služena na švedskom stolu. Kuvare hotela Šumadija bije glas da prave najbolja i najukusnija jela, te smo sigurni da će tako biti i ovog puta, uživaćete u preukusnoj hrani u novogodišnjoj noći. Na meniju će se naći hladna predjela, salate, topla predjela kao i glavna jela koja će vas ostaviti bez teksta, a deserti su više nego ukusni.

Đuskajte uz živu muziku, jedite ukusu hranu, pijte vhunska pića, dočekajte Novu godinu u hotelu Šumadija, a pre toga okrenite 062-262-212 i rezervišite svoja mesta.

Spremili smo za Vas:Popularne ponude

Hotel Balašević

Hotel Balašević

LOVE HOUSE EVENT CENTAR

LOVE HOUSE EVENT CENTAR

Event centar Victory

Event centar Victory

PERLA EVENT HALL

PERLA EVENT HALL