Magazin

Stefan Rusimović i Galliano band, doček 2020. u restoranu Ser Gilles

Stefan Rusimović i Galliano band, doček 2020. u restoranu Ser Gilles

Da li ste spremni za restoranski provod za doček Nove 2020. godine? Ako jeste, trebalo bi da znate da je izbor zaista širok i da postoji šansa da se jako teško odlučite! Prestonica je prepuna lepih restorana, koji imaju veoma atraktivne i primamljive ponude.

U to ćete se uveriti ako posetite  Ko od pevača gde nastupa za doček Nove 2020 godine? Zaista mnogo ponuda, zar ne?

Trebalo bi da napravite kriterijum na osnovu koga ćete odabrati. To može da bude cena, potom lokacija, izbor pevača ili bendova. Samo požurite, jer vremena je sve manje, a potražnja sve veća kako se bliži 31. decembar.

Ovom prilikom predstavljamo vam jednu od ponuda - restoran Ser Gilles, koji će ugostiti Stefana Rusimovića i Galliano bend. Kada je u pitanju Nova godina u Beogradu Ser Gilles se odlučio da angažuje Pinkovu zvezdu i bend.

 

Stefan Rusimović i Galliano band


Stefan Rusimović je postao popularan nastupom u takmičenju Pinkove zvezde. Mllad je i perspektivan, ima 22 godine i dolazi iz Titela.

Galiano bend je fantastična grupa muzičara, koji poseduju bogato iskustvo, jer već dugo nastupaju po beogradskim klubovima. Od njih možete da očekujete pop i narodnjačke hitove, za koje je ova petočlana ekipa posebni specijalista.

Kada je u pitanju doček Nove godine Ser Gilles je za sve pripremio nakon ponoći specijalno iznenađenje koje će podići na noge čak i one najtvrdoglavije - nastup trubačkog orkestra za vreo ulazak u 2020. godinu!

 

Restoran Ser Gilles


Restoran Ser Gilles nalazi se u Crnotravskoj 4b, u Beogradu, preciznije preko puta Sportskog centra Banjica.

U modernom i otmenom enterijeru, u veoma prijatnoj atmosferi, možete započeti svoj dan uz prvu kafu, ali i organizovati uspešne poslovne sastanke, intimne porodične skupove, pratiti važne i zanimljive sportske događaje ili uživati sa društvom do kasnih večernjih sati. Nesvakidašnji izgled lokala upotpunjuje i stakleni pod sa pogledom na ruže, koji će vas sigurno oduševiti i veče učiniti lepišim.

Kada je reč o hrani, na meniju restorana su razni nacionalni specijaliteti i slatkiši vrhunskih kuvara.

Ser Gilles ima veliki broj parking mesta za sve goste, a kada je reč o kapacitetu, raspolaže do 350 sedećih mesta, mada je veoma prilagodljiva i za drugi broj zvanica. To znači da nećete morati da brinete za svog ljubimca, niti ćete se nervirati oko gradskog parkinga. Jedna briga manje!

 

Kako da rezervišete doček Nove godine u restoranu Ser Gilles?


Ukoliko vas zanima doček Nove 2020. godine u restoranu Ser Gilles, možete da rezervišete karte ukoliko pozovete  062/262 212 (Viber ili WhatsApp) ili 061 10 22 546 

Kada je u pitanju  doček Nove godine Ser Gilles je obezbedio cenu od 40€ za mesto za barskim stolom sa barskom stolicom. Sedenje od 40€, 45€ ,50€, 55€ podrazumeva mesto za svečanim stolom, a stolovi su za 12 osoba.

Cena karte uključuje neograničeno piće cele večeri i bogatu večeru. U ponudi će biti i tri besplatna koktela cele noći. Johhnie Walker, Smirnof, Jagermeister će se prodavati po diskontnim cenama, a biće povoljna ponuda i drugih žestokih pića, kao i šampanjca, energetskih pića i tako dalje.

Od hrane vas očekuju hladno predjelo, glavno jelo (leskovački voz, fileti soma ili skuše u dresingu od maslinovog ulja i limuna, grilovano povrće sa dresingom), salate i za desert slatki kolači.

Želimo vam lep provod i srećnu novu godinu!

 

Spremili smo za Vas: