Magazin

Stampa cerada Beograd

Stampa cerada Beograd

Stampa cerada Beograd je jedna od najpopularnijih i najtraženijih usluga kada su u pitanju štampe velikih formata. Cerada se danas može koristiti za razne oblike marketinga i najbolji je način izrade reklama većeg formata za spoljnu upotrebu.

Od ceradnog platna sa štampom mogu da se izrade reklamni baneri, za promovisanje raznih skupova, događaja, grafičke poruke velikog formata za primenu na fasadama zgrada itd.

 

stampa cerada beograd

 

Štampa cerada se izrađuje se pomoću ploter štampača koje služi za štampu velikih formata. Štampa ceradnih banera može biti jednostrana ili dvostrana što najčešće zavisi od namene i načina postavljanja. Boje koje se koriste za štampu cerade su otporne na UV zračenje i postojane su na bilo kojim spoljnim vremenskim uslovima.


STAMPA NA CIRADI

Štampa na ciradi odnosno, reklame na ceradi sigurno će pomoći vašim potencijalnim klijentima da vas lakše pronađu. Štampa odnosno, reklama na ceradi može se odraditi u svim dimenzijama na zahtev i želje klijenata.

 

KARAKTERISTIKE ŠTAMPE NA CERADI

-Otporne su na sve vremenske uslove

-Jednostavno se postavljaju

-Praktične su

-Fleksibilne su

-Lako se održavaju i mogu se očistiti običnim pranjem

 


stampa cerada beograd

 

STAMPA CERADA BEOGRAD CENA


Interesuje vas stampa cerada Beograd cena? Digitalna štampa na ceradnom platnu ima najveću primenu u outdoor reklamama velikog formata. Cena po kvadratu ove vrste reklamiranja je veoma povoljna kada je u pitanju marketinška agencija Done Print . Marketingom svih vrsta bave se već nekoliko godina i sa zadovoljstvom vam možemo preporučiti njhove usluge. Uz najpristupačniju cenu dobićete najkvalitetnije unutrašnje ili spoljašnje reklame, odnosno štampe na ceradi.

Ukoliko želite detaljne informacije u vezi štampe na ceradi, možete ih kontaktirati pozivom na broj 065/995-60-50 ili klikom ovde za kontakt putem njihovog sajta.Štampa na ciradi se može koristiti za:

-Baneri za prodaju lokala, kuće, placeva

-Izrada reklama velikog formata na zidovima i ogradama

-Za prikrivanje velikih gradilišta koji su u procesu gradnje

-Backlight platna za svetleće reklame velikog formata

 

T.Ž.

Spremili smo za Vas: