Magazin

Šta je to Milky izazov?

Šta je to Milky izazov?

Sigurno ste videli na društvenim mrežama sočne palačinke koje su ogromne i toliko primaljive? U pitanju je Milky izazov, a šta je to Milky izazov zapravo, saznaćete u nastavku teksta.

 

MILKY CHALLENGE BEOGRAD

 

Milky challenge Beograd odnosno, Milky izazov je interesantna prilika da osvojite besplatnu palačinku ako je pojedete celu! Zvuči primamljivo, zar ne?

Ovaj koncept je pre svega, nastao sa idejom da miljenicima slatkiša priredi pravu eksploziju ukusa i učini da vaš organizam bude presrećan. Ako volite najrazličitije ukuse i razne kombinacije onda je Milky palačinkarnica pravo mesto za vas!

Milky nudi bogatu ponudu slatkih i slanih palačinki koje se spremaju na jedinstven način i postoji neverovatan broj kombinacija koje možete isprobati.


 

 

ŠTA JE MILKY IZAZOV?

 

Milky izazov podrazumeva palačinku koja je prevelika i ima skoro 2kg, pritom je napunjena sa dosta nama,a čokoladica, preliva, šlagom i sladoledom. Imaš 30 minuta da pojedeš celu palačinku, ukoliko je pojedeš – ne plaćaš palačinku!

Ovo je postao vrlo popularan izazov i sve češće se ljudi upute ka tamo kako bi uspeli da pobede sebe. Do sada je mnogo njih pokušalo, ali nisu baš svi uspeli, tazo preporučujemo da nadmašite sve, posetite Milky Beograd i pobedite sebe.

Da biste ovo uspeli, preporučujemo da ne jedete previše tog dana i da se gladni uputite ka Milky-ju kako biste uspeli da pređete rekordno vreme koje je za sada 4. minuta i 11 sekundi.


 

 


Dakle, prepustite se igri, uživajte u čarobnim ukusima najslađe palačinke u Beogradu i pokušajte da pobedite sebe.

Milky vas očekuje na nekoliko lokacija u Beogradu, u Mačvanskoj 10 i u ulici Kneginje Ljubice 20.

 

 

T.Ž.

Spremili smo za Vas:Popularne ponude

RESTORAN KOŠUTA

RESTORAN KOŠUTA

Event centar Victory

Event centar Victory

Hotel Balašević

Hotel Balašević

PERLA EVENT HALL

PERLA EVENT HALL