Magazin

Splav Uzbuna - muzika uživo od četvrtka do nedelje!

Splav Uzbuna - muzika uživo od četvrtka do nedelje!

Nova sezona na splavu Uzbuna je počela, a otvorili su je Jovan Jovanović, Kristina Radosavljević, Marko Žujović, Milica Ristić, Miša Laguna. Ovog četvrtka goste će zabavljati Žile Hram i Kristina Radosavljević.

 

Milan Živković, poznatiji kao Žile Hram, svoju muzičku karijeru započeo je nastupima u klubu Hram, po kome je dobio i nadimak. Jedan je od popularnih izvođača po beogradskim splavovima, kafanama ali i klubovima.

 

Kristina Radosavljević je Piroćanka, koja je postala poznata u Zvezdama Granda. Trenutno živi u Zemunu zbog poslovnih obaveza i muzičke karijere.Često nastupa na privatnim proslavama, rođendanima, venčanjima i korporacijskim proslavama.

 

Početak žurke zakazan je za 20 sati, a kako smo čuli, provod je produžen do jedan sat iza ponoći.

 

U petak će nastupati Marko Žujović i Milica Ristić, a u subotu Nikola Sretenović i Natalija Joksimović. Nedelja je rezervisana za Mišu Lagunu i slogan "Nedelja i svi smo tu".

 

Rezervišite mesto za sebe i svoju ekipu putem sajta www.kudaveceras.rs, kao i na broj telefona 062 262 212 - poruke ili poziv.

 

Splav Uzbuna

 

Splav Uzbuna je kafana, to jest mesto na kome se prvenstveno slušaju narodnjaci, i to uživo, ali i zabavna muzika. Nalazi se na jednom od najatraktivnijih prestoničkih mesta - na ušću Save u Dunav. Ono je smešteno između Velikog ratnog ostrva, Novog Beograda, i Kule Nebojša., odnosno podnožja Beogradske tvrđave.

 

Uzbuna je jedno od retkih mesta čiji je naziv na ćirilici - to je znak da vas ovde dočekuje domaćinska atmosfera.

 

Enterijer čine drveni zidovi, karirani stoljnaci, visoko i nisko sedenje. Ovde možete da se provodite i zimi, jer je splav zatvoren, a poseduje odličnu izolaciju i grejanje.

 

Pre pandemije splav je okupljao posetioce pet dana u nedelji - utorkom, četvrtkom, petkom, subotom i nedeljom. Očekujemo isti ritam vrlo skoro!

 

Ovde smo mogli da slušano Panta Rei bend, Marka Žujovića, Milicu Ristić, Žileta Hram, Kristinu Radosavljević i tako dalje.

 

A.K.

Foto: Facebook / SplavKafanaUzbuna

Spremili smo za Vas:Popularne ponude

PERLA EVENT HALL

PERLA EVENT HALL

RESTORAN KOŠUTA

RESTORAN KOŠUTA

Event centar Victory

Event centar Victory

Hotel Balašević

Hotel Balašević