Magazin

Splav Tag – najbolji letnji provod u Beogradu

Splav Tag – najbolji letnji provod u Beogradu

Jedan od najeminentnijih klubova Splav Tag garantuje najbolji letnji provod u Beogradu. Preporučujemo vam splav Tag - najbolji letnji provod u Beogradu koji još nikoga nije ostavio ravnodušnim.

 

Velikom brzinom splav Tag vinuo se u sam vrh najatraktivnijih i najpopularnijih mesta za izlazak u gradu. Prelepa lokacija, specifičan koncept rada, jedinstven program dešavanja, kao i vrhunski kvalitet ponude i usluge učinili su ga glavnom zvezdom ugostiteljskog neba prestonice.

 

Lokacija splava Tag

 

 

Lokacija splava Tag je najživlji prestonički kej kada je noćni život u pitanju. Dobro poznata adresa glasi Ušće bb. Sedmi splav u nizu, kada od Brankovog mosta krenete nizvodno je splav Tag.

 

Ova lokacija na samom ušću beogradskih reka, omogućava da sa splava Tag uživate u relaksirajućem magičnom pogledu na Kalemegdan, Stari grad i reku.

 

 

Splav Tag - fuzija dnevnog kuliranja i žestokog noćnog provoda

 

 

Splav Tag neguje specifičan koncept rada, koji se može opisati kao fuzija dnevnog kuliranja i žestokog noćnog provoda.

 

Dođite na Tag tokom zavodljivih letnjih dana i obradujte svoja čula božanstvenim gurmanlucima i dezertima, koje na poseban način pripremaju šefovi kuhinje. Ukoliko ne želite da ugrozite vitak stas, preukusni obroci sa fitnes menija su savršen izbor za Vas. Možda Vam letnje vrućine ne bude apetit. Izaberite okrepljujući koktel ili osvežavajući napitak i kulirajte uz omiljenu ekipu, umirujući pogled i savršenu uslugu.

 

Lagano dnevno opuštanje na splavu Tag, preobražava se u živahno i razigrano noćno ludovanje do svitanja.

 

 

Splav Tag – muzički repertoar

 

 

Splav Tag neguje raznolik muzički repertoar, koji se svakog dana smenjuje i u skladu sa njime organizuju se raznovrne tematske večeri i nastupi najboljih izvođača. Jedan dan je na programu RnB, sledeći dan house, onda sledi pop rock ili veče narodne muzike, i tako u krug.

 

Naravno, najveću pažnju privlače velika gostovanja poznatih bendova i izvođača, poput: Šaka Polumente , Ace Lukasa, Slobe Radanovića ,Dejana Matića, Darka Lazića, Teodore Džehverović , Tanje Savić, Jovana Perišića , OK benda, MC Stojana , Beso de Loco benda , Jala Brata i Buba Corellia, Devita, Gazda Paje, kao i mnogih drugih.

 

Pozovite 062/262-212 (sms, Viber, Whatsapp) i rezervišite svoje mesto na splavu Tag.

 

Spremili smo za Vas:Popularne ponude

RESTORAN KOŠUTA

RESTORAN KOŠUTA

Event centar Victory

Event centar Victory

Hotel Balašević

Hotel Balašević

LOVE HOUSE EVENT CENTAR

LOVE HOUSE EVENT CENTAR