Magazin

Splav Sindikat - vikend provod za pamćenje

Splav Sindikat - vikend provod za pamćenje

Savski venac je opština koja zauzima površinu od 15,8 km2. Smeštena je na ušću Topčiderske reke u Savu na Topčiderskom brdu. Nalazi se na desnoj obali reke Save. Zauzima centralni položaj u Beogradu.

 

Ime opštine Savski venac simbolizuje njen položaj. Nazvana je tako, jer se poput venca smestila uz samu obalu Save.

 

Svaki putnik koji prolazi kroz Beograd ili ide iz jednog dela u drugi to mora učiniti preko Savskog venca, pa je posebno dragocen za turiste. Po broju turista nalazi se na prvom mestu među beogradskim opštinama.

 

Na Savskom vencu nalazi se devet hotela, a brojni su i ugostiteljski objekti. Tu su i splavovi, a među njima i Sindikat.

 

Splav Sindikat

 

Splav Sindikat nalazi se na Keju Beogradskog sajma bb odnosno na adresi Bulevar Vojvode Mišića bb. Ovde se okupljaju ljubitelji strane, ali i domaće muzike, a posebno se sluša pop i to od 2010. godine.

 

Renoviran je 2014. godine Ono što ovaj splav čini posebnim je vrhunski light show koji se emituje tokom muzičkih nastupa, ali i enterijer splava.

 

Splav Sindikat spada u sam vrh noćnog života u Beogradu. Ističe se po izuzetnom provodu, vrhunskoj atmosferi i starijoj urbanoj ekipi. Često možete da budete u prilici da sretnete neku našu poznatu ličnost.

 

Veče počinje DJ u prvih sat vremena, a bendovi potom nastavljaju. Program je bio rezervisan za petak i subotu, pre pandemije, pa će nešto slično biti i tokom leta. Provod je počinjao u ponoć i trajo je do posle 4 sata ujutro.Ovde su nastupali Alter ego, Majami bend, Milan Amkić, Bedo se loko, Muzička mašina.

 

Kako rezervisati mesto na splavu Sindikat?

 

Kada dođe vreme za novu letnju sezonu, svoje mesto na splavu Sindikat moći ćete da rezevišete preko sajta www.kudaveceras.rs , kao i na broj telefona 062 262 212. Kapacitet splava je 500 osoba.

 

A.K.

Foto: Facebook / sindikat.beograd

Spremili smo za Vas:Popularne ponude

Hotel Balašević

Hotel Balašević

RESTORAN KOŠUTA

RESTORAN KOŠUTA

LOVE HOUSE EVENT CENTAR

LOVE HOUSE EVENT CENTAR

PERLA EVENT HALL

PERLA EVENT HALL