Magazin

Splav Pristan – najlepši RnB hitovi na Dunavu

Splav Pristan – najlepši RnB hitovi na Dunavu

Splav Pristan i najlepši RnB hitovi na Dunavu očekuju Vas i ovog leta! Toplo beogradsko leto pokucalo nam je na vrata. Probudilo želju da se doteramo, nabacimo osmeh i letnje krpice i krenemo put omiljenih letnjih mesta za opuštanje i uživanje.

 

Jedna od najdražih lokacija svakako je obala Dunava, prelepo šetalište pored Sportskog centra Milan Gale Muškatirović na Dorćolu i, naravno, atraktivni splav Pristan.

 

 

Kad pomislimo na splav Pristan , prve asocijacije su nam: moderno i unikatno dizajniran entrijer, najlepši RnB zvuci, magičan pogled, fenomenalna atmosfera i najbolja gradska ekipa. Bajkoviti zalasci sunca, opijajući kokteli, neponovljivo dobar provod, đuskanje do svitanja i nasmejano osoblje.

 

Pristan je svoju reputaciju kuće dobrog provoda izgradio i održava negovanjem isključivo najboljih RnB ritmova. Maštovite tematske žurke i gostovanja popularnih izvođača njegov su zaštitni znak. Za spektakularnu atmosferu na splavu Pristan, staraju se popularna muzička imena sa naše domaće scene.

 

Splav Pristan svoje goste radosno i gostoljubivo dočekuje svih sedam dana u sedmici. Letnje kuliranje, druženje i zabava, odvijaju se, kako tokom dana, tako i tokom nadeleko čuvenih prestoničkih noći na reci. Ne propustite da iskoristite ovo leto i budete deo ludog noćnog provoda ili dnevnog hedonističlog uživanja na splavu Pristan.

 

Pozovite broj telefona 062/262-212 i rezervišite svoje mesto na prelepoj dunavskoj oazi na Dorćolu.

Spremili smo za Vas: