Magazin

Splav Pristan - jedan od najboljih splavova sa elektronskom muzikom

Splav Pristan - jedan od najboljih splavova sa elektronskom muzikom

Stiže leto a sa njim i Splav Pristan - jedan od najboljih splavova sa elektronskom muzikom. Očekujte nezaboravne večeri i vrhunsku zabavu koju vam priprema spalv Pristan, jedan od najboljih splavova sa Rnb muzikom.

 

Splav Pristan je jedan od urbanih splavova u Beogradu koji predstavlja pravo oličenje kvalitetnog provoda i to uz najlepše melodije popularne Rnb muzike. Ukoliko ste ljubitelj istih, preporučujemo vam da ovog leta doživite provod kakav vas na splavu Pristan očekuje.

 

 

 

Sa obzirom da je menadzment ovog splava najavio ludu sezonu, spremite se za mnoštvo iznenađenja i prave letnje večeri na reci. Kažu da su zalasci sunca na splavu Pristan zaista magični, a sa obzirom da splav radi tokom cele nedelje, očekuje vas kvalitetna zabava tokom cele nedelje.

 

U dobrom ritmu i pravom tropskom enterijeru splav Pristan obećava vam sjajnu sezonu koja će biti ispraćena ekskluzivnim setovima naših poznatih DJ-eva. Splav se naalzi na 25. maju što oduševljava mnoge koji žele da naprave promenu i pobegnu od gradske gužve i vreve.

 

Biće ovo vrelo i nezaboravno leto ukoliko budete prisustvovali žurkama na splavu Pristan jer se jedinstvena energija ovde svakako oseća. Splav Pristan poznat je po svom posebnom vajbu, zato budite deo najboljih Rnb partija u Beogradu.

 

Rezervišite vaše mesto na splavu Pristan pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

Spremili smo za Vas: