Magazin

Splav Money Beograd

Splav Money Beograd

Splav Money Beograd je mesto neverovatnih izlazaka I čarobnih večeri koje prate neprevaziđeni Rnb I Hip Hop zvuci. Kao lider dobrog provoda, splav Money svake godine sprema čudesnu letnju sezonu koja je veoma dinamična.

 

SPLAV MONEY

Splav Money poslednjih godina od kako postoji Beogradu je doneo sasvim novi koncept izlazaka I učinio izlaske drugačijim u odnosu na ono na šta smo navikli. Ljubitelji popularnog Hip Hop I Rnb zvuka posebno će uživati na splavu Money I oduševiće vas gostovanja svetski poznatih Di džej-eva koji će vrteti najveće hitove na ovom splavu. Raskošan enterijer splava savršeno se uklopio sa konceptom žurki koji čine odličnu kombinaciju za kvalitetan izlazak. Moderan ambijent i profesionalna usluga urađeni su sa stilom i u skladu sa svetskim standardima.
 

 

Zahvaljujući tome, splav Money omiljeno je mesto urganibh gradskh faca I stranaca koji dolaze u Srbiju isključivo zbog dobrog provoda na ovom splavu. Splav Money nalazi se na odličnoj lokaciji, na Sajmu I odlično je povezan sa svim delovima grada.

Prisetimo se, splav Money organizovao je proslavu Nove godine I ponudio fantastičnu ponudu koja nikoga nije ostavila ravnodušnim. Odlična organizacija I sjajna ekipa Di Džej-eva priredila je parvo spektakularno veče koje se dugo prepričavalo. Ukoliko volite spalv Money, pratite sajt I saznajte šta nas očekuje u narednom periodu I kako će izgledati sledeća Nova godina na splavu Money.

 

Rezervišite vaše mesto na vreme pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

T.Ž.

Spremili smo za Vas:Popularne ponude

LOVE HOUSE EVENT CENTAR

LOVE HOUSE EVENT CENTAR

RESTORAN KOŠUTA

RESTORAN KOŠUTA

Event centar Victory

Event centar Victory

Hotel Balašević

Hotel Balašević