Magazin

Splav Lasta otvorio sezonu!

Splav Lasta otvorio sezonu!

Splav Lasta prošle nedelje otvorio je svoja vrata ljubiteljima žurki koji vole provod koji kreće nešto ranije. Čuveni matine bio je zakazan za 6. jun od 18 sati. Nastupali su Pepe, Goran Starčević i Erick Kasell, imena koja su i ranije bila aktuelna.

 

Matine se pre korone održavao svake nedelje, odnosno nedeljnog poslepodneva. Tada se uživalo u hitovima, dobrim koktelima, ali i prelepom pogledu na reku i most na Adi. Pravi ugođaj tokom leta!

 

Pod sloganom "Novi život, nova sezona" verujemo da će se u ovom ritmu i nastaviti, pa će biti neophodne rezervacije.

 

Moći ćete ih organizovati preko sajta www.kudaveceras.rs , kao i na broj telefona 062 262 212.

 

Evo zbog čega je Lasta tako posebna!

 

Splav Lasta

 

Splav Lasta kapaciteta je čak 500 osoba. Smešten je na Sajamskom keju u Beogradu, u opštini Savski venac. U pitanju je jedna od najstarijih beogradskih opština. Na ovom pordučju nalazi se devet hotela, ali i mnogobrojni ugostiteljski objekti. Savski venac je odlično mesto za turiste, a tome doprinose i mnogobrojni splavovi, među kojima je i Lasta.

 

Ovde možete da čujete disco, RnB, pop i house muziku.

 

Pre korone ovde su nastupale prave DJ zvezde, kao što su, osim pomenutih, Dooshan, Lady Dee, Malina, Miloš Starčević, Danijel Čehranov, Vuk Vukosavljević, Luka Brasi, Groovyman. Mesta je bilo i za svetske muzičare, među kojima su: David Morales, Migel Kembel, Silicone Soul, Mark Knight, Raffa FL i drugi.

 

Splav je radio četvrtkom, petkom, subotom i nedeljom od 23:45 do pet sati iza ponoći. Verujemo da će u periodu pred nama žurke ovim danima ponovo zaživeti.

 

Splav Lasta je mesto na koji dolazi najbolja gradska ekipa. Ističe se sjajnim tropskim ambijentom, koji je posebno poznat i po beloj boji, a popularno se naziva beogradski Majami. Posebnu čar mu daju palme koje se ovde mogu videti.

 

A.K.

Foto: Facebook / LastaGradskiSplav

Spremili smo za Vas: