Magazin

Splav Hot Mess – vrhunsko letnje uživanje

Splav Hot Mess – vrhunsko letnje uživanje

 

Splav Hot Mess omogućava vrhunsko letnje uživanje svojim gostima, kako preko dana, tako i u razuzdanim prestoničkim noćima.

 

SPLAV HOT MESS BEOGRAD

 

Splav Hot Mess Beograd simbol je nezaboravne letnje zabave i vrelog noćnog provoda. Već dugi niz godina okuplja urbanu gradsku ekipu, ljubitelje sunca, kupanja, čarobnih koktela i jedinstvene atmosfere.

Raskošan enterijer splava Hot Mess stvara utisak da se nalazite u nekom svetski poznatom mondenskom baru. Jedinstven dizajn koncipran je na uređenju na dva nivoa.

 

Splav Hot Mess – vrhunsko letnje uzivanje

 

U samom srcu prvog nivoa smešten je bazen za kupanje. Hot Mess jedini je splav u gradu koji poseduje ovakav bazen. Najatraktivnija mesta su upravo tu i raspoređena. Prelepi komforni separei u obliku kreveta idealni su za maksimalno opuštanje.

Dok udobno raskomoćeni pijuckate osvežavajuće koktele, uživatjte u fantastičnom pogledu, kako na Beograd i reku, tako i na prezgodne gošće u kupaćim kostimima.

 

Ukoliko Vam više prija nešto intimnija atmosfera, izolovana od prevelike gužve, izaberite neko od mesta na drugom nivou splava.

Taktovi probrane muzike, vrhunska klopa i izuzetna usluga ljubaznog osoblja, savršeno upotpunjuju ambijent i magičnu energiju splava Hot Mess.

Hot Mess se može pohvaliti bogatom kartom kvalitetnih pića, kao i velikim izborom ukusnih jela poput pasti, sendviča, roštilja ili egzotičnih voćnih salata.

 

HOT MESS – PROGRAM

 

Iskusno osmišljen Hot Mess program pruža mogućnost da se na ovom splavu provodite svih sedam dana u sedmici. Poseban naglasak je na žurkama i nastupima najboljih dj-eva, koji se organizuju kako noću, tako i tokom sunčanih letnjih dana.

 

Splav Hot Mess – vrhunsko letnje uzivanje

 

Najveći hotovi RnB, House, Deep House i Disco muzike pokreću na ples, smeh i celodnevno druženje do zore.

Naglašavamo da godinama unazad splav Hot Mess krasi titiula najjačeg ponedeljka i RnB žurke u Beogradu. Ni najmanje ne sumnjamo da će tu titulu potvrditi i ove sezone.

 

Ovog leta pravi je trenutak, da ukoliko još niste bili njegov gost, obavezno posetite splav Hot Mess. Utvrdite i uverite se i sami šta ga to čini jedinstvenim i drugačijim od ostalih atraktivnih i popularnih mesta u gradu.

 

 Info & Rezervacije - 062/262-212 (SMS, WhatsApp, Viber)

 

Spremili smo za Vas:Popularne ponude

Event centar Victory

Event centar Victory

LOVE HOUSE EVENT CENTAR

LOVE HOUSE EVENT CENTAR

PERLA EVENT HALL

PERLA EVENT HALL

Hotel Balašević

Hotel Balašević