Magazin

Splav Hot Mess - Balkan Hits, Cherry On Top i 2000's za sve koji su se uželeli đuskanja!

Splav Hot Mess - Balkan Hits, Cherry On Top  i 2000's za sve koji su se uželeli đuskanja!

Splav Hot Mess, koji se nalazi kod Muzeja savremene umetnosti i ima kapacitet od 300 osoba, okuplja one koji su ljubitelji RnB, house i deep house muzike. Međutim, ovog leta ponudio je i nešto što nam je svima u krvi - ritmove Balkana!

 

U novu sezonu Hot Mess ulazi sa tri žurke. Petkom su u pitanju Balkan Hits ritmovi, a subotom Cherry On Top. Nedelja je rezervisana za 2000. - 2000's. Za prvu žurku, odnosno ua hitove koji se slušaju, zadužen je DJ Ogi Pešić, dok su za drugu svoju energiju dali Lea & Ike feat Nadia.

 

Žurka danju i noću, uz bazen i koktel, prava je pozivnica!

 

Zbog toga je važno da rezervišete svoja mesta. To ćete učiniti preko sajta www.kudaveceras.rs, ali i preko broja telefona 062 262 212 - porukama ili pozivom.

 

O splavu Hot Mess

 

Splav Hot Mess je pravi letnji brend Beograda. Posebnu atrakciju predstavlja pomenuti bazen, koji se nalazi na samom splavu, odnosno na njegovom prvom nivou. Pored bazena nalaze se udobni separei u obliku kreveta. Drugi nivo namenjen je onima koji su ljubitelj prisnije atmosfere, i koji vole u nešto mirnijoj atmosferi neobavezno da ćaskaju.

 

Splav Hot Mess, osim pića, nudi i kulinarske specijalitete šefa kuhinje, koji će oduševiti svakog gurmana.

 

Tokom sezone Hot Mess organizuje i dnevnim žurkama. Bar je tako bilo pre pandemije. One, za razliku od noćnih žurki, počinju ranije, odnosno od 15 sati. U ranijim sezonama stakli su se i tematski ponedeljak, koji je pre pandemije bio rezervisan za RnB.

 

 

Ovde su nastupali DJ Lea, DJ Ike, DJ Atila i mnogi drugi.

 

Pre korone splav je radio sedam dana u nedelji, pa se nadamo da će tako biti i ove sezone. Očekujemo da Hot Mess ponovo okupi mnogobrojne Beograđane, ali i goste prestonice, kao i strane turiste. Naravno, ovde u dobrom provodu često uživaju i poznate ličnost.

 

A.K.

Foto: Facebook / HotMess.Belgrade

Spremili smo za Vas:Popularne ponude

RESTORAN KOŠUTA

RESTORAN KOŠUTA

Hotel Balašević

Hotel Balašević

Event centar Victory

Event centar Victory

LOVE HOUSE EVENT CENTAR

LOVE HOUSE EVENT CENTAR