Magazin

Spektakularni doček u event centru Pjević uz Draganu Mirković i Dejana Petrovića

Spektakularni doček u event centru Pjević uz Draganu Mirković i Dejana Petrovića

Još samo nekoliko dana do dočeka Nove godine! Ako još niste, rezervišite svoje karte, pozivom ili porukom, na broj telefona 062 111 22 33. Najveći broj najboljih proslava je u Beogradu, ali dobar provod očekuje nas i na Zlatibor, jednoj od naših najlepših planina, a svakako i najpopularnijoj.

 

Ekskluzivni event centar Pjević Zlatibor raspolaže svečanom salom površine 4.160 m2, kapaciteta od čak 1.150 mesta za sedenje i parking prostora sa 330 mesta. Svečana sala za proslave i svadbe je luksuzno i moderno uređen prostor koji odiše elegancijom. Najmodernija oprema, rasveta i ozvučenje, doprinose da svaki događaj u ovom prostoru bude poseban.

 

Kada je u pitanju smeštajni deo Pjević Event Centra gostima je na raspolaganju 12 moderno opremljenih soba i četiri luksuzna apartmana, koji obezbeđuju komfor i mir.

 

Ovde će nastupati Dragana Mirkovic, naša velika zvezda, čiji hitovi su nebrojeni i neprolazni, a čije energija se savršeno uklapa u veliku proslavu kakva je ova.

 

Kada je u pitanju Dragana Mirkovic Nova godina, odnosno njena proslava, će biti veče koje se ne propušta. Cene karata kreću se od 100€ - u zavisnosti od pozicije stola u sali. Podrazumevaju bogatu novogodišnju večeru, a piće se plaća po utrošku.

 

Draganu će pratiti Nostradamus bend iz Užica, a posebna poslastica je i nastup velikog Dejana Petrovića i njegovog Big benda, trubačkog orkestra koji je ovan instrument podigao na viši nivo.

 

Osim za docek, dobar provod biće i za reprizu. Tada će nastupati Andreana Čekić i Sloba Radanović. Cena za ovaj provod se kreće od 30 evra naviše.

 

Ovo je jedinstvena prilika da se Nova godina dočeka na proslavi u specijalnom i modernom ambijentu i da se uživa u dobroj muzici zajedno sa Draganom Mirković i Dejanom Petrovićem, pa rezervišite svoje karte na broj telefona 062 111 22 33.

 

Kada je u pitanju Nova godina Beograd takođe ima ekskluzivne ponude za novogodišnju noć, pa proverite i njih!

 

A.K.

Spremili smo za Vas: