Magazin

Spektakularna Nova godina na splavu Event Centar Kopernikus 610

Spektakularna Nova godina na splavu Event Centar Kopernikus 610

Spektakularna Nova godina na splavu Event Centar Kopernikus 610 glamurozna je proslava u kojoj ćete uživati kao na najlepšim mondenskim mestima i događajuma. Nova godina na splavu ima posebnu draž. Iznad Vas je nebo koje u ponoć zasija u svim bojama spektakularnog vatrometa, stvarajući poseban doživljaj.

 

Ukoliko Vam malo hladnoće ne smeta, uđite u panoramski lift i u novogodišnjem vatrometu uživajte sa prelepe, prostrane terase splava Kopernikus.

 

 

EVENT CENTAR KOPERNIKUS 610 NOVA GODINA 2022

 

 

Event centar Koprnikus 610 Nova godina 2022 učiniće vaše novogodišnje veče magičnim i nezaboravnim. Ispod, ali i ispred Vas, dokle pogled seže, je reka i romantičan pogled, posebno kada velike staklene površine dominiraju od poda do plafona kao na Kopernikusu. Event Centar Kopernikus 610 nalazi se na ušću Save u Dunav, na adresi Ušće bb i sa njega se pruža veličanstven pogled na Kalemegdan, Sabornu crkvu i ostatak starog dela Beograda.

 

Kopernikus je jedinstven i po tome, što iako je u pitanju splav, sačinjen je od zidanih čvrstih materijala. U kombinaciji sa najsavremenijim sistemom grejanja i klimatizacije to omogoćuva idelanu temperaturu, kako tokom toplih letnjih, tako i tokom hladnih zimskih dana.

 

Unutrašnjost ogromne svečane sale, koja raspolaže sa dva nivoa dizajnirana je tako da oduzima dah, čak i posetiocima najistančanijeg ukusa. Uređena je moderno i elegantno. Odiše luksuzom odabranom sa puno stila. Savršeno osvetljenje i najkvalitetnije ozvučenje učiniće da VašaNova godina na splavu Event Centar Kopernikus 610 bude savršen i kompletan ugođaj.

 

 

Grandiozan ambijent, bogata all inclusive ponuda fantastične hrane i pića, vrhunska usluga i najbolji muzički program, samo su neki od razloga da baš Kopernikus bude Vaš izbor za doček Nove godine.

 

Organizatori dočeka nepogešivo i iskusno prepoznaju želje i ukuse svojih gostiju, pa za najveće hitove, najstrastveniji ritam i najjaču atmosferu u gradu, uvek angažuju imena sa samog vrha naše domaće muzičke scene. Fenomenalni Tropico band žestoko je zaljuljao Kopernikus na dočeku 2019. godine.

 

Dragan Kojić Keba i Milica Todorović čitavu noć su prisutne držali na nogama tokom dočeka 2020. Da su okolnosti dozvolile da zajedno i organizovano proslavimo dolazak 2021., Nova godina na splavu Kopernikus bi se dugo prepričavala nakon nastupa Peđe Medenice i Rade Manojlović.

 

Sa nestrpljenjem čekamo najavu programa i gostovanja za doček 2022. na splavu Kopernikus. Ne sumnjamo ni najmanje da će to ponovo biti spektakularna noć, koja će zauzeti posebno mesto među našim uspomenama.

 

Dobro poznati broj za informacije i rezervacije 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp).

Spremili smo za Vas: