Magazin

Spektakularan doček Nove godine u hotelu Metropol

Spektakularan doček Nove godine u hotelu Metropol

Za grandiozno novogodišnje veče očekuje vas spektakularan doček Nove godine u hotelu Metropol. Budite deo najelegantnijeg dočeka i budite sigurni da vas očekuje mnogo lepih stvari.

Iz godine u godinu, hotel Metropol postao je omiljeno mesto za nezaboravan doček Nove godine u Beogradu.

 

HOTEL METROPOL DOCEK NOVE GODINE

 

 

Hotel Metropol doček Nove godine je prilika da uživate sa stilom i dočekate godinu koja sledi baš onako kako ste zamislili. Ukoliko volite elegancije u komfor, hotel Metropol biće vaš savršen odabir. Uživaćete u prefinjenom ambijentu, komfornom sedenju i najekskluzivnijim pićima.

 

Očekuje vas prava Nova godina o kakvoj samo pravi hedonisti maštaju. Hotel Metropol je jedan od lidera kada je Nova godina Beograd u pitanju i sa zadovoljstvom poziva sve ljubitelje ekskluzivnog dočeka da zajedno uživaju u magičnoj noći.

 

Ovo je doček Nove godine koji će se sigurno prepričavati, kako zbog ambijenta, tako i zbog besprekorne organizacije po čemu je hotel svakako poznat.

 

 

Slađa Allegro , Lapsus bend i Seka Aleksić samo su neki od najvećih muzičkih zvezda koje su imače priliku da ulepšaju novogodišnje veče u hotelu Metropol.

 

Uživaćete u preukusnoj svečanoj večeri koja će zadovoljiti i one najzahtevnije goste, dok će se piće točiti tokom cele večeri. U magičnom ambijentu koji će vas potpuno zadiviti, doživećete najlepše trenutke vredne pamćenja.

 

Odaberite samo najbolje za vas i vaše prijatelje i dočekajte Novu godinu sa stilom u hotelu Metropol.

Rezervišite vašu kartu za doček Nove godine pozivom na broj 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp).

 

Spremili smo za Vas:Popularne ponude

Hotel Balašević

Hotel Balašević

RESTORAN KOŠUTA

RESTORAN KOŠUTA

Event centar Victory

Event centar Victory

PERLA EVENT HALL

PERLA EVENT HALL