Magazin

Sloba Radanović na splavu Kartel

Sloba Radanović na splavu Kartel

Momak neponovljivog glasa Sloba Radanović na splavu Kartel gostuje u subotu! Okupite ekipu i dođite da pevamo zajedno! Uživaćemo u najatraktivnijem provodu na reci! Budite deo jedinstvene atmosfere koja se doživljava samo na splavu Kartel!

 

Sloba Radanović definitivno zna recept za spektakularan provod a svojim pevanjem nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Mnogi se slažu da svaka pesma koju otpeva zvuči kao da je za njega lično napisana i komponovana. Danas je jedan od najtraženijih i najpopularnijih pevača koji niže nastupe u najprestižnijim lokalima i uvek dupke puni prostor, dok se karta više standardno traži.

 

 

Široj javnosti predstavio se 2014. godine kao učesnik u takmičenju „Pinkove zvezde“. Dok je prolazio iz kruga u krug pridobio je pohvale i simpatije žirija, publike, kao i gledalaca kraj malih ekrana. Najradije je izvodio hitove Šabana Šaulića, Džeja Ramadanovkog i Zdravka Čolića i pokazao da je podjedanko dobar i u narodnjačkim i u zabavnjačkim vodama. Stigao je do finala ovog takmičenja, na kome je zauzeo treću poziciju.

 

Svoju prvu pesmu „Bure baruta“, koja na YouTube-u ima više od milion pregleda objavio je 2015. godine. Singl „U porocima“ objavljen je par meseci kasnije, a sve ostalo je sad već istorija.

 

 

Splav Kartel i njegovi gosti dugo i nestrpljivo su čekali Slobino gostovanje i konačno su ga dočekali. Očekujemo nezaboravnu subotu i žurku koja će se prepričavati. Kada Vas obuzmu ritam i atmosfera ovog nastupa i splava Kartel, nećete želeti da ga napustite čak ni kada Vas njegovo zatvaranje u sitne sate ili kad već propisane mere kažu, na to ne primora.

 

Rezervacije za splav Kartel i najjaču subotnju žurku u Beogradu uveliko pljušte. Preporučujemo da i Vi požurite! Pozovite 062 262 212 (SMS, Viber, WhatsApp).

Spremili smo za Vas: