Magazin

Slatka Nova godina u klubu Sugar and Spice

Slatka Nova godina u klubu Sugar and Spice

Proslavite Novu godinu na najslađi mogući način u mestu koje svi obožavaju u čuvenom klubu Sugar and Spice uz Marinu i Impera bend.

Fenomelano novogodišnje veče se uveliko bliži, a gde biste mogli da ga provedete nego u najslađem i najlepšem mestu u Beogradu, čuvenom klubu Sugar and Spice. Sigurni smo da će žurka biti fenomenalna budući da Marina i Impera bend na svojim nastupima žare i pale već godinama. Ovaj fenomenalni dvojac poseduje repertoar od preko 4000 pesama zabavne i narodne muzike, te smo sigurni da je provod zagarantovan.

Sugar and Spice sa nalazi u hotelu Jugoslavija i prema mišljenju mnogih najlepši je klub u gradu. Prostire se na oko 650m2 i poseduje fenomenalnu rasvetu, kao i odlično ozvučenje, što ga stavlja uz rame najbolji i najtraženijih klubova u Evropi. Prelep ambijent, led ekrani, ogledala, veliki šank, lokacija, vrhunska usluga, ogroman postor i fenomenalna muzika su razlozi zašto baš Novu 2018.godinu treba da dočekate u klubu Sugar and Spice.

U cenu ulaznice od 29 evra ulazi neograničena konzumacija domaćih alkoholnih pića, dok ostala starna pića možete kupovati po promotivnim cenama. Ne propustite priliku da se odlično provedete u fenomenalnom abijentu.

Okrenite 062-262-212, rezervišite svoja mesta na vreme i dočekajte Novu godinu u klubu Sugar and Spice.

Spremili smo za Vas: