Magazin

SKY NIGHT CLUB RESTORAN

SKY NIGHT CLUB RESTORAN
DOČEKAJTE NOVU GODINU UZ RESTORAN SKY
 
Zamislite doček Novu godine sa pogledom na stari Beograd. Zamislite doček Nove godine sa pogledom na Terazije. Zamislite tu novogodišnju žurku u kojoj sve najlepše delove Beograda vidite kao na dlanu. Restoran Sky vam to omogućava. Restoran Sky je mesto sa najlepšim pogledom koji možete zamisliti. Sve ono zbog čega volite Beograd, odavde se vidi. 
Kao i svemu, restoran Sky je prvi i u organizovanju dočeka Nove godine.
Ako zaista želite dobro da se provedete, a da vam užitak bude potpun, dođite u restoran Sky.
Požurite da rezervišete svoje mesto. Restoran Sky vas čeka. Ako rezervišete svoje mesto do dvadesetog decembra, platićete promotivnu cenu od samo 32 evra. Posle dvadesetog decembra, cena karte je 40 evra.
Restoran Sky vam garantuje dobar provod, dobru hranu i dobro piće.
Ponuda je sastavljena i čeka na vas 31. decembra.
Po ceni od 32 ili 40 evra, u zavisnosti kada rezervišete mesto, dobijate all inclusive ponudu domaćih pića i čak 21 vrstu koktela.
Restoran Sky se posebno pobrinuo za hranu, pa po ovoj ceni dobijate kompet večeru koja uključuje predjelo , salate , pitice ,projice, rostilj - glavno jelo , sarmice zapacene belsamel sosom , desert .
 
Zvuči zaista primamljivo. Restoran Sky svoje goste ne bi ostavio na cedilu ni kad je muzika u pitanju. Naprotiv, restoran Sky se na vreme pobrinuo i rezervisao bend koji će celu noć da zabavlja njihove goste.
Ako se odlučite da ovde slavite Novu godinu, zabavljaće vas Mia Borisavljević, Saša Soskic i Art band, a imaće i podršku gradskih DJ-eva
Restoran Sky vam omogućava da svaki dan pogledate prosto od 10 do 21 sat. 
Adresa je Sremska 3-5, IX sprat.
Rezervacije na broj telefona: 061-159-159-7
 
 
 

Spremili smo za Vas: