Magazin

Sjajna Biljana Milovanović za doček 2021. u restoranu Perla

Sjajna Biljana Milovanović za doček 2021. u restoranu Perla

 

Nova godina nam je sve bliža, a time i pitanje, koji je najbolji izbor novogodišnje proslave? Sjajna Biljana Milovanović za doček 2021. u restoranu Perla! Neosporivo je da će Biljana prirediti izvanredan provod kao i uvek, ali i da će to biti vaše veče za pamćenje puno lepih trenutaka.

 

BILJANA MILOVANOVIĆ I RESTORAN PERLA 


 

Biljana Milovanović i restoran Perla jesu savršena kombinacija ukoliko želite da vaša novogodišnja noć protekne u najboljem svetlu uz izuzetne ljude. Muzička zvezda uveliko poznata po tome da na svakom nastupu da svoj maksimum publici i priredi im nezaboravan spektakl, a to samo govori o kvalitetu koji Biljana poseduje.

Fantastičan vokal neverovatnih sposobnosti želi da zajedno sa vama provede poslednji dan u godini, 31. decembar na savršen način. 

 

U nastavku možete čuti jednu od Biljaninih maestralnih izvedbi!

 

 

Restoran Perla doček Nove godine želi da vaša novogodišnja noć bude jedinstvena, te vam priprema jedno nezaboravno iskustvo u svom velelepnom ambijentu. Imaćete priliku da uživate mnoštvo pozitivnih iznenađenja koje će vam ostati u lepom sećanju tokom celog života. Kulinarski tim restorana u novogodišnjoj večeri pripremiće vam pregršt tradicionalnih, ali i internacionalnih specijaliteta, kao i širok asortiman pića koji vam je na raspolaganju. 

 

Dozvolite da vam Biljana Milovanović i restoran Perla prirede izvanredan ugođaj i neka ovo bude vaš najbolji doček Nove godine do sad.

 

 

 

 

Spremili smo za Vas: