Magazin

SJAJAN DOČEK NOVE GODINE U KLUBU BARON KABARE BAR

SJAJAN DOČEK NOVE GODINE U KLUBU BARON KABARE BAR

Ako se još uvek niste odlučili gde ćete za doček Nove 2016 godine mi vam predlažemo da to ovaj put bude Klub Baron Kabare Bar koji prvi put samo zbog vas organizuje sjajan doček Nove godine.

 

Baron Kabare Bar je novootvoreni klub u samom srcu Vračara u Hadži Melentijevoj 21 i opremljen je po svačijem ukusu. Enterijer je predivan i kad uđete primetićete da se vodilo računa o svakom detalju. Za vrhunsku atmosferu pored vašeg sjajnog raspoloženja koje će uz nas biti još bolje, zaduženi su sjajni vokali Sanja Kostić i Nikola Petković. Oni će sa raznovrsnim hitovima držati vas na nogama đuskajući do ranih jutarnjih sati. Bogat švedski sto sa raznovrsnom ukusnom hranom postavljen je tokom cele novogodišnje noći. Bogata ponuda alkoholnog i bezalkoholnog pića naplaćuje se po redovnim cenama kao i tokom cele godine. Cena ulaznice je 1500 dinara uz zagarnatovano dobar provod i sjajan doček nove godine.

 

Rezervišite vaše mesto na vreme i budite s nama tokom ove magične noći. Dočekajmo zajedno Novu 2016.godinu dok još ima mesta na broj : 066/244-022

Spremili smo za Vas: