Magazin

Savršeni dečiji kostim za novogodišnj noć

Savršeni dečiji kostim za novogodišnj noć

Animirajte decu na što bolji način uz mali novogodišnji maskembal
 
Bliži se Nova godina, vreme koje naši najmalđi čitave godine isčekuju sa velikim nestrpljenjem. Od Nove godine očekuju  nešto posebno pored toga što očekuju da budu nagrađeni za svoje dobro ponašanje tokom cele godine. Kao i odrasli, najmalđi očekuju da novogodišnju noć provedu zabavljajući se sa svojim drugarima. Ukoliko ste u diliemi kako animirati najmađe mi Vam nudimo jedno od rešenja.
 
Ono što deca jako vole i čemu se jako raduju je maskembal, pa zašto im ne prirediti to zadovoljstvo i organizovati im kućni maskembal za doček Nove godine. Bitno je samo odabrati im prave kostime za novogodišnje veče. Pred Vama je nekoliko predloga kako razveseliti najmlađe za novogdišnju noć.
 
 Deca najviše vole kostime svojih omiljenih crtanih junaka tako da nećete pogrešiti ukoliko im sašijete identičnu takvu odeću. Kao jedan od omiljenih kostima za Novu godinu preporučujemo kostim Kapetana Kuke.
 
 
Za ovakav novogodišnji kostim potrebno je nabaviti crnu kapu, belu košulju, crveni plašt, crne pantalone i crne duboke čizme. Takođe je bitno da nabavite periku crne loknaste kose i da bi novogodišnji kostim Kapetana Kuke bio potpun neophodno je da Vaš mališan ima i crnu prepoznatljivu kuku, ali vodite računa da ne bude oštra kako se deca ne bi povrdila.
 
Sa druge strane devojčice vole prefinjene kostime po ugledu na glavne junakinje najpopularnijih bajki. Predlažemo Vam da vašu klincezu za ovu priliku maskirate u čuvenu Snežanu.
 
 
Za kostim Snežane potrebno  je sašiti dugu haljinu. Gornji deo haljine treba da bude plav sa naboranim rukavima koji imaju crvene trake po sebi, dok je donji deo haljine žut. Nezaobilazni deo kostima Snežane je crvena traka koju ćete vezati na kosi svoje miljence. Još ovaj detalj i Vaša devojčica je spremna za novogodinšnji maskemabal.
 
Dečaci vole super-junake tako da je novogodišnji kostim  Supermena jedan od mogućih izbora.
 
 
Ovo je lako napraviti. Potreban Vam je plašt crvene boje. Materijal koji ste kupili za plašt možete iskoristiti i za pravljenje poveza za oči kao i steznika koji se nalaze na ngama. Potrebno je nabaviti helanke plave i bluzu boje. Preko toga staviti kaiš kao na slici  i kostim Supermena je gotov.
 
Još jedan od mogućih novogodišnjih kostima za devojčice je kostim  prelepe vile.
 
 
Ovaka izgled ćete lako postići. Potrebne su  Vam bela haljinica i bele cipelice. Krila kao na slici ne možete napraviti sami već ih morate kupiti u nekoj od prodavnica dečijih  igračaka Stavite krila na leđa svoje devojlice i još jedan novogodišnji kostim je spreman. Ovaj prefinjen izgled možete jako lako postići, a deca ce biti oduševljena.
 

Spremili smo za Vas: