Magazin

Savršena novogodišnja noć u restoranu Victrory

Savršena novogodišnja noć u restoranu Victrory

Savršena novogodišnja noć u prelepom restoranu Victrory na Voždovcu priuštiće Vam nezaboravnu novogodišnju proslavu i spektakl koji se ne zaboravlja. Nova godina restoran Victory nije obično novogodišnje veče. Ovo je ekskluzivna proslava na vrhunskom nivou, koja će ispuniti i prevazići sva Vaša očekivanja.

 

Elegantan i bajkovit ambijent svečane sale Victory idealan je za sve vrste proslava, ali posebnim sjajem blista u najluđoj noći. Sofisticiran i moderan enterijer dizajniran je i uređen sa puno ljubavi, stila i umeća. Jedinstvenu notu luksuza daruju mu atraktivne fontane koje lepotom ostavljaju goste bez daha.

 

Fantastičan sistem rasvete, raznovrsnim efektima stvara magičnu atmosferu najlepših novogodišnjih bajki i čarolija. Najmodernija ventilacija i klimatizacija, besplatan Wi-Fi, parking sa video i fizičkim nadzorom, dodatni su benefeti za Vaše opušteno uživanje.

 

 

 
 

NOVA GODINA RESTORAN VICTORY 2022

 

 

Izvanredna ponuda hrane i bogat asortiman pića učiniće da Vaša Nova godina restoran Victory 2022 bude perfektna u svakom pogledu. Za najlepšu prazničnu trpezu, ispunjenu najukusnijim specijalitetima, postaraće se najbolji beogradski kuvari. Neograničena konzumacija kvalitetnih domaćih pića uračunata je u cenu karte, dok se uvozna žestina doplaćuje po promotivnim cenama. Ljubazno osoblje potrudiće se da ovo bude Vaše posebno veče koje ćete izadržati u lepom sećanju zauvek.

 

 

 

Otvaranjem restorana Victory, Nova godina Beograd postala je bogatija za još jedno mesto neponovljivog provoda. Izuzetan muzički repertoar i sjajne zvezde, poput Đorđa Arsovića Neste i Jelene Jovanović zabavljaće Vas u novogodišnjoj noći. Reke smeha, veselog raspoloženja, dobrih pesama i đuskanje do jutra su zagarantovani.

 

Nova godina restoran Victory zaista je savršena novogodišnja zabava. Ne propustite priliku, da sa svojim najdražima, budete deo ovog veličanstvenog spektakla.

 

Broj telefona za informacije i rezervacije: 062/111-22-33 (SMS, WhatsApp, Viber).

 

Spremili smo za Vas: