Magazin

Romantična Nova godina u restoranu Love house

Romantična Nova godina u restoranu Love house

Romantična Nova godina u restoranu Love house je idealna prilika da uživate u magiji ovog prostora koji ostavlja bez daha svakog gosta. Dizajniran sa puno pažnje i ljubavi, restoran Love House priuštiće vam savršenu Novu godinu.

 

Spremite se za magične trenutke koje ćete podeliti sa vašim najdražima i to u sigurno najlepšem prostoru u Beogradu.

 

 

RESTORAN LOVE HOUSE NOVA GODINA 2022

 
 

 

Restoran Love House Nova godina 2022 biće sve, samo ne obično novogodišnje veče. Prepustite se besprekornoj organizaciji ovog restorana koji će se potruditi da sve bude savršeno kako biste u potpunosti uživali.

 

Elegancija i sofisticirani stil glavne su odlike restorana Love House, zbog čega smo sigurni da ćete se zaljubiti u ovo mesto. Kao i predhodne godine, očekujte pravi spektakl i mnogo dobre energije za koju će biti zadužena neka od najpopularnijih imena sa domaće muzičke scene.

 

Očekuje vas i svečana večera koja će zadovoljiti svačije ukuse, kao i neograničena konzumacija pića tokom cele večeri. Sve se čini kao jedna savršena Nova godina koju će svaki gost sa radošću pamtiti.

 

Restoran Love House nalazi se u prelepom delu Beograda, na Zvezdari na adresi Ljubice Luković 5, što je dodatni razlog zbog čega je ovaj restoran toliko poseban i popularan. Očekuju vas romantični trenuci, prelepa muzika i najlepši novogodišnji ambijent koji će vas oboriti sa nogu.

 

Rezervišite vašu kartu za Novu godinu pozivom na broj 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp).

Spremili smo za Vas:

baner
baner
baner
baner
baner
baner