Magazin

Restoranski doček Nove godine na Zvezdari - Principessa

Restoranski doček Nove godine na Zvezdari - Principessa

Zvezdara je begradska opština koja predstavlja grad unutar grada i urbanu oazu koja svakom stanovniku nudi sve što mu treba. Pripada centralnim opštinams glavnog grada.

 

Nalazi se u jugoistočnom delu Beograda, a njena teritorija se prostire na površini od 3.165 hektara.

 

Ime je dobila 1887. godine, kada je na brdu Veliki Vračar, kako se tada zvalo, otvorena Astronomska opservatorija sa zvezdarnicom. Ubrzo potom, brdo je postalo poznato pod imenom Zvezdara, po čemu će biti nazvana i cela teritorija opštine.

 

Ovde se nalazi najduža i najstarija aktivna ulica u Srbiji - Bulevar kralja Aleksandra, koja je centar šopinga i ugostiteljstva.

 

Znamenitosti koje se nalaze na ovoj teritoriji su Vukov spomenik, Zvezdarska šuma, Stepin lug, Zvezdara teatar, SC Olimp i tako dalje.

 

I ovde se može boraviti u mnoštvu restorana i kafana, a jedan od njih je i restoran Principessa.

 

Restoran Principessa

 

Restoran Principessa, koji je zapravo event centar, nalazi se na adresi Ljubice Luković 5 u Beogradu. Ovde možete da proslavite svoje najlepše događaje kao što su venčanje, rođendan, krštenje, punoletstve, jubilej kompanije, ali i da se provedete za docek.

 

Očekuje vas odličan ambijent, originalne postavke i povoljni aranžmani. U ponudi su fantastični gastronosmki specijaliteti za sve vrste proslava.

 

Kapacitet restorana je 330 mesta za sedenje, a poseduje vrhunsku ventilaciju i klimatizaciju. Sala je visine 5,60 metara bez stubova.

 

Osnovna postavka podrazumeva kompletnu rasvetu, navlake za stolice, mašne, ogledala, vaze i kristale. Na raspolaganju su i hostese za doček gostiju, kao i besplatan parking za sve goste. Obezbeđena je garderoba i angažman trubača, po zahtevu. Gostima je na raspolaganju i besplatan internet.

 

Restoran poseduje najsavremeniju tehniku za svetlo, kao i prikladno ozvučenje sa efektima, dim mašinama i ostalim animatorskim uređajima. Rasveta je sa roto glavama i sufitima je u boji.

 

Restoran Principessa Nova godina

 

Kada je u pitanju restoran Principessa Nova godina se organizuje uz all inclusive piće i bogatu večeru. U cenu od 5.000 dinara, odnosno 6.000 dinara, po osobi uračunato je apsolutno sve u neograničenim količinama i nema skrivenih troškova niti mogućnosti za nestanak bilo čega iz ponude.

 

Cene zavise od pozicije u sali.

 

Za muziku su zaduženi samo oni koji znaju kako da naprave štimung, kao što je Sale Talas sa bendom.

 

Foto: Facebook / Docek-Nove-u-restoranu-principessa

A.K.

Spremili smo za Vas: