Magazin

RESTORAN TOPČIDERSKA NOĆ

RESTORAN TOPČIDERSKA NOĆ
 
 
 
Novogodišnja noć je posebna noć u svakoj godini. Nekako tada, svi pogledamo unazad, sagledamo svoje dobitke i gubitke, sagledamo šanse koje smo propustili i one koje smo ipak iskoristili. Kažu, kada pogledamo unazad u staru godinu, ako ne zaplačemo od sreće ili od tuge, to je protraćena godina! 
2014 godina je zaista bila teška po sve nas, i ako gledajući unazad na nju zaplačemo od tuge, u tome nema ništa loše. Samo znači da smo je preživeli, i da u 2016oj može samo na bolje da ide. 
Zbog toga, svako treba da priušti sebi doček Nove godine na nekom posebnom mestu. Tamo gde će njegovi prijatelji sa njim rado ići, tamo gde će lepo da jede i pije. Tamo gde će da sluša dobru muziku, i gde će ga osoblje ceniti i usluživati kad da je jedini gost u lokalu.
Restoran Topčiderska Noć je jedno od takvih mesta. Mesto na koje će te želeti da se vratite svaki sledeći vikend. I možete, zaista možete. Restoran Topčiderska Noć svakog vikenda, i petkom i subotom, organizuje tamburica veče sa početkom u 21 sat. Ako do sada niste znali za to, sada znate. Neka restoran Topčiderska noć bude vaš domaćin svakog vikenda u 2015oj godini!
Topčiderska Noć vam nudi da bude vaš domaćin u najluđoj noći po ceni od 49 evra!
Po ovoj ceni, restoran Topčiderska Noć vam nudi all inclusive ponudu pića, i all inclusive ponudu hrane!
 
Za muziku je zadužen Radoslav Rodić Roki. 
Što se parkinga tiče, restoran Topčiderska Noć vam poručuje da ne brinete. Svaki gost restorana će imati osigurano parking mesto. Vaš automobil će biti siguran cele noći, i čekaće vas spreman kada se u jutarnjim satima raspoloženi i otrežnjeni budete vraćali kući!
Restoran Topčiderska Noć vam nudi i priliku da u klubu provedete reprizu novogodišnje noći, slušajući Milicu Todorović, i Srpsku Novu godinu uz Viki Miljković!
Rezervacije na broj telefona: 
011-265-22-99 i 069-565-22-99
Vidimo se!
 
 
 
 
 

Spremili smo za Vas: