Magazin

Restoran Princ Nova godina – doček u znaku dobre energije i atmosfere

Restoran Princ Nova godina – doček u znaku dobre energije i atmosfere

Restoran Princ Nova godina sinonim je za glamurozni doček u znaku dobre energije i još bolje atmosfere. Postoji li lepša novogodišnja čarolija od posmatranja spektakularnog ponoćnog vatrometa?

 

Zahvaljujući jedinstvenoj lokaciji restorana Princ na Beogradskom hipodromu, imaćete priliku da uživate u čarobnom vatrometu i dočekate ponoć u najlepšem novogodišnjem ambijentu. To iskustvo teško da nešto može da prevaziđe, a samo je jedno u nizu iznenađenja koja ovaj restoran priprema za najluđu noć.

 

NOVA GODINA RESTORAN PRINC 2022

 

 

Nova godina restoran Princ 2022 održava se u prelepoj svečanoj sali, unikatno dizajniranoj u kombinaciji tradicionalnih i modernih elemenata. Klimatizovana i luksuzno uređena sala, u kojoj dominiraju elegantni beli tonovi, poseduje najsavremenije sisteme za zvuk i rasvetu. Moderni svetlosni efekti naglašavaju magičnu energiju ovog prostora. Plesni podijum spremno čeka da na njemu, zajedno sa ekipom veselih gostiju, zaigrate i uživate u najlepšem ritmu.

 

Nova godina u restoranu Princ podrazumeva all inclusive ponudu, u koju je uključena svečana večera i neograničena konzumacija vrhunskih domaćih pića. Po promotivnim, izuzetno pristupačnim cenama možete uživati i u ukusima najkvalitetnijih uvoznih pića. Novogodišnji meni čini raznovrstan izbor fantastičnih gurmanskih specijaliteta. Tradicionalne domaće, kao i internacionalne specijalitete za Vas pripremaju najbolji kulinarski majstori.

 

Sjajan izbor atraktivnih muzičkih izvođača je onaj neophodan začinda savršena zabava i provod budu zagarantovani. Scenski spektakl i pregršt popularnih hitova, držaće Vas u sjajnom raspoloženju na nogama do jutra. Pozitivna energija i nezaboravna Nova godina su pred Vama.

 

Gostoljubivo i iskusno osoblje brižljivo će voditi računa da Vam ništa ne nedostaje i da se u svakom trenutku osećate prijatno. Obezbeđen čuvani parking za sve goste je dodani bonus. Ovo je savršeno mesto u kome uvek vlada odlična atmosfera i čiji gosti su veseli, razigrani i raspevani. Prepustite se svim čarima koje restoran Princ Nova godina nudi!

 

Pozovite 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp) i obezbedite mesto na vreme.

Spremili smo za Vas: