Magazin

Restoran Inter Hollywood doček Nove godine

Restoran Inter Hollywood doček Nove godine
Doček Nove godine - restoran Inter Hollywood Ledine
 
Ukoliko još niste odlučili gde će te dočekati Novu 2015 godinu, ali znate da ste spremni za dobro raspoloženje, dobru muziku i dobru hranu, ne razmišljate nimalo, restoran Inter Hollywood je pravo mesto za vas. Inter Hollywood jedan od beogradskih restorana koji je poznat po svojim proslava Nove godine koje se prepričavaju sve do naredne Nove godine, kada staru zaseni nova proslave u ovom istom restoranu! Inter Hollywood se uvek brine za svoje goste, za svakoog posebno, i tu je tajna uspeha novogodišnjih proslava baš ovde!
Ako je vaša odluka pala na Inter Hollywod, niste pogrešili! A evo i zašto!
Po ceni od 75 do 90 evra, u zavisnosti od mesta i separea, dobijate komplet svečanu večeru, neograničenu količinu domaćih pića sa malom doplatom za strana.
Atmosferu u restoranu Inter Hollywood, ove godine grejaće Katarina Grujic i gost iznenađenja! Vidite, to je ta briga koju Inter Hollywood poseduje kada su pitanju njegovi gosti. Uvek se priprema nešto novo. Organizatori novogodišnje proslave u ovom restoranu, znaju koliko ljudi za Novu godinu vole iznenađenja, pa im želju i ispunjavaju! Ove godine, kao iznnađenje, gosti dobijaju još jednog pevača ili pevačicu, ili možda bend.
Što se domaćeg alkoholnog pića tiče, restoran Inter Hollywood nudi: šljivovicu, dunju, kajsijevaču, vina(Smederevka Tikveš, Rubinov roze, Ždrebac, Crnogorski vranac)
Pored ovih pića, u ponudu restorana Inter Hollywood uključena su i sledeća:
Vodka, vermut, vinjak, stomaklija, pelinkovac (Gorki list) i naravno pivo (Lav i Jelen)
 
Ukoliko odlučite da Novu godinu provedete trezni, ili shvatite da ste možda popili čašicu/dve više, uvek možete popiti domaću kafu sa ratlukom, ili gaziranu vodu koje su takođe uključene u ponudu restorana.
Ako ipak odlučite da pustite svoje rapoloženje da vas vodi i da ne brinete o tome koliko će te popiti, uvek možete da iznajmite sobu ili apartman i ostanete preko noći, i sledeći dan, dok se ne otreznite. 
Ni što se dekoracija tiče ne morate brinuti. Osoblje će se pobrinuti da zaista uživate u prazničnom ambijentu. Sala i stolovi će biti svečano ukrašeni da i oni doprinesu vašem boljem raspoloženju!
Srećnu Novu 2015 želi vam Inter Hollywood Ledine!  
 
 

Spremili smo za Vas: