Magazin

Restoran Hyde Park Nova godina – novogodišnja bajka na Dedinju

Restoran Hyde Park Nova godina – novogodišnja bajka na Dedinju

Restoran Hyde Park Nova godina Vas poziva da doživite najlepšu novogodišnju bajku na Dedinju! Restoran Hyde park smešten je u najlepšem elitnom delu Beograda, na Dedinju. Već pri prvoj poseti će Vas očarati i navesti da se u njega zaljubite. Nalazi se u neposrednoj blizini parka i sa svih strana je okružen bujnim zelenilom.

 

Poseduje i raskošan plac sa puno negovanog rastinja, koji je pretvoren u veliku zavodljivu baštu. Kada u novogodišnjoj noći snežni pokrivač prekrije okolinu, nastaje očaravajući bajkovit ambijent kome je nemoguće odoleti.

 

RESTORAN HYDE PARK NOVA GODINA 2022

 

 

Restoran Hyde Park Nova godina 2022 omogućiće Vam uživanje u novogodišnjoj bajci i svojim praznično dekorisanim unutrašnjim ambijentom. Smešten je u arhitektonski, izuzetno dizajniranoj kući i uređen u stilu koji neodoljivo podseća na izgled francuskih ili engleskih palata i dvoraca.

 

Umetnički osmišljene i izrađene stolice od gvožđa i drveta, maštovite pločice, velike polukružne staklene površine i nebrojeno mnogo izuzetnih detalja, čini celokupan enterijer izuzetnim i jedinstvenim.

 

Fantastični šefovi kuhinje pripremaju preukusne specijalitete domaće i internacionalne kuhinje. Restoran Hyde Park Nova godina organizuje all inclusive doček, tako da ćete u i novogodišnjoj noći, tokom gala večere, uživati u jedinstvenim ukusima koja će Vaša čula oduševiti. Neograničena konzumacija najkvalitetnijih pića savršeno se uklapa uz gurmanske đakonije. Pored toga što se u restoranu Hyde Park organizuje najbajkovitija Nova godina u Beogradu, organizuju se i najlepše proslave rođendana, venčanja, korporativnih i drugih dešavanja.

 

Za dobro rasploženje gostiju i vrhunsku zabavu zadužena su poznata muzička imena i bendovi. Nezaboravna atmosfera, bogat muzički repertoar i najlepši hitovi držaće Vas na nogama tokom cele novogodišnje noći i žurke koja će trajati do svitanja.

 

Restoran Hyde park Nova godina 2022 definitivno će biti jedan od najtraženijih dočeka u gradu. Ne propustite da na vreme pozovete 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp) i obezbedite mesto za sebe i svoje najdraže.

Spremili smo za Vas: