Magazin

Restoran Filmski Grad - vaš izbor za doček Nove godine

Restoran Filmski Grad - vaš izbor za doček Nove godine

Mladen Cvetanković i Darko Perišić biće vaši domaćini na spektakularnom dočeku Nove godine u popularnom beogradskom restoranu Filmski Grad. Ne propustite priliku da u 2018.godinu uđete u vrhunskom raspoloženju u jednom od najlepših restorana u Beogradu.

Restoran Filmski Grad je već 45 godina restoran koji Beograđani biraju za mesto na kome će proslavljati sve svoje najvažnije datume od venčanja, krštenja pa sve do Nove godine. Ovaj popularni restoran nalazi se u najlepšem delu Beograda, na prelepom Košutnjaku, mestu koje u novogodišnjoj noći izgleda čarobno. Ne samo da će vas restoran oduševiti već će vam se i više nego dopasti sve ono što vidite oko njega.

Ovaj popularni beogradski restoran poznat je po vrhunskoj usluzi i vrlo prijatnom pristupu zaposlenih koji izlaze u susret svim željama gostiju. Šefovi kuhinje su nadaleko poznati budući da prave preukusna jela koja svi obožavaju.

U novogodišnjoj noći doživećete pravi filmski doček, za samo 40 evra uživaćete u vrhunskoj hrani, budući da je u cenu uračunata svečana večera, odličnom piću koje možete konzumirati u neograničenim količinama, u predobroj muzici i prelepom ambijentu koji ostavlja bez daha. Treba li šta više? Ne čekajte, okrenite 062-262-212 i rezervišite svoja mesta.

Spremili smo za Vas: