Magazin

Rent a car Beograd cena

Rent a car Beograd cena

Kada ste turista u nekom gradu ili vam je jednostavno hitno potreban auto, najbolje rešenje je da ga iznajmite. Na lak i brz način dobijate novo i sigurno vozilo, punog rezervoara i spremno za vaše avanture ili hitno rešavanje obaveza. Ne morate da brinete da li vam je vozilo čisto, registrovano ili bezbedno, jer ovi automobili to svakako jesu.

 

Kada je u pitanju rent a car Beograd kao prestonica ima mnoštvo predloga i ponuda vozila. Neko će da bira po tome koja lokacija mu je najbliža, neko po markama vozila, neko po preporuci, ali sigurno je svakome važna informacija - cena.

 

Cena rent a car u Beogradu

 

Najčešće se dešava da cena vozila zavisi upravo od marke i tipa automobila. Ona se određuje po danu. Na primeru beogradske kompanije My rent car, koja postoji godinama i iza sebe ima veliki broj zadovoljnih klijenata, to se može i pojasniti. Na primer, oni raspolažu sa nekoliko različitih vozila, a ova ponuda će zadovoljiti i najizbirljivije klijente.

 

Tako Opet astra Hatchback košta od 26 evra, Opel Astra od 26 evra, Opel Adam Jam od 20 evra, Opel Insignia od 38 evra, Jaguar E Pace od 74 evra. Cene se određuju po danu iznajmljivanja.

 

Minimalna dužina najma je jedan dan, odnosno 24 časa. Ukoliko se radi o dugoročnom najmu, cena je određena vrstom vozila kao i klasom. Na cenu utiče i i trajanje iznajmljivanja, ali i kilometraža za svaki automobil. Na ovakvo iznajmljivanje se ostvaruje i specijalan popust.

 

 

Najjeftiniji rent a car Beograd

 

My rent car može da se pohvali i da je kompanija sa konkurentnim cenama, koja, kako je i pomenuto, ima šarolik vozni park. Naravno da cene one koji često biraju njihova vozila, pa tako postoje i specijalne ponude i pogodnosti za stalne klijente.

 

Kada je u pitanju Beograd car rental ova kompanija nudi i mogućnost profesionalnog vozača 24 sata dnevno. U ponudi je i limuzina za sve važne događaje, kao što su poslovni događaji, mature, venčanja i tako dalje. Tu su i mali automobili za gradsku vožnju ili prostrani automobili za porodični odmor.

 

Vozila su kasko osigurana i redovno se servisiraju.

 

Kada odaberete vozilo po povoljnoj ceni, moguća su tri načina plaćanja: keš, preko računa ili onlajn karticom na sajtu.

 

Željeni automobil možete preuzeti na tri lokacije u Beogradu, a takođe i na aerodromu, ali po dogovoru i tamo gde vama odgovara.

 

Rent a Car Beograd

 

Zašto bi trebalo da iznajmite vozilo u Beogradu? Ako ste turista ili stranac, zato što će vam to omogućiti da zavirite u svaki kutak grada, a da "prođete" jefitnije nego da plaćate taksi ili da se gurate u gradskim autobusima, trolejbusima, tramvajima.

 

Takođe, to vam daje slobodu da krenete kada želite i da se zadržite koliko vam je volja na nekom mestu, jer niste uslovljeni rasporedom vožnje ili tarifom taksi prevoznika.

 

 

Ukoliko živite u gradu, svakako je bolje da iznajmite auto kada imate važan događaj, da biste imali komfor i da ne biste trošili vreme na čekanje, ali i da biste odali pravi utisak.

 

U svakom slučaju, prednosti iznajmljivanja automobila su mnoge, a jedna od njih je i da provozate svoj omiljeni model automobila kako bi ga istestirali pre kupovine. Što da ne!

 

A.K.

Naslovna foto: Pixabay / Tumisu

Spremili smo za Vas:Popularne ponude

RESTORAN KOŠUTA

RESTORAN KOŠUTA

Hotel Balašević

Hotel Balašević

PERLA EVENT HALL

PERLA EVENT HALL

LOVE HOUSE EVENT CENTAR

LOVE HOUSE EVENT CENTAR