Magazin

Provod za doček je na splavu Cotier uz Mariju Mikić!

Provod za doček je na splavu Cotier uz Mariju Mikić!

Za sve one kojima je važno da pevač, osim dobrog glasa, ima i harizmatičnu energiju, onda bi trebalo da proslavi Novu godinu uz Mariju Mikić! Ova pevačica, rođena 1992. godine, sve je popularnija, a za docek će nastupati na splavu Cotier.

 

Za sve informacije i rezervacije pozovite ili pišite na 062 262 212 i 062 111 22 33.

 

Marija Mikić

 

Marija Mikić je postala poznata kada je pre devet godina učestvovala u prvoj sezoni muzičkog takmičenja "Prvi glas Srbije". Obrada Mineinog hita "Rano" Mariji je otvorila put za dalji proboj i uspeh na domaćoj sceni.

 

U drugom stanju je nastupala i na Beoviziji, gde se predstavila pesmom "Ljubav me inspiriše". Njen veliki hit je i pesma "Juli", koju posebno voli mlađa publika.

 

Samo nekoliko dana nakon porođaja objavila je dve nove pesme pod nazivom "Kombinacije" i "Ljubi me ljubi" i time oduševila svoju publiku. Posebu pažnju privukli su spotovi u kojima je - trudna!

 

 

 

Pevala je i na svadbi Đorđa i Saške Đoković, za koje je rekla da su predivan par, a tom prilikom zapevala je rame uz rame sa Novakom Đokovićem.

 

Osim što se bavi pevanjem, ona je i glasovna glumica.

 

Splav Cotier

 

Cotier se nalazi na Ušću i novi je "na sceni". Otvoren je u junu, uz nastup Ane Nikolić.

 

Odlikuje ga ekskluzivan i luksuzan enterijer, a svaki detalj ovog splava uređen je sa posebnom pažnjom. Moderan ambijent, skupocen nameštaj, premijum usluga i najlepši pogled na Kalemegdan definitivno su glavni utisak ovog mesta.

 

Ovde možete očekivati kvalitetan provod od četvrtka do subote kada nastupaju najveće muzičke zvede, dok drugim danima možete uživati u bogatoj ponudi pića i neodoljivim gastronomskim ukusima koji su kreirani sa puno ljubavi.

 

Pogledajte i gde nastupaju zvezde za doček Nove 2023. godine, kao i gde nastupaju zvezde za reprizu dočeka 2023. godine.

 

A.K.

Foto: Facebook / wwwmarijamikiccom

Spremili smo za Vas: